Lige i øjeblikket må vi nok konstatere, at der er rigtig mange ting, vi glæder os til.

Først og fremmest har vi jo fastelavnsfest på søndag. Det plejer at være et par gode timer, vi der har sammen, og hvor der er plads til at grine lidt af hinanden og med hinanden.  4. klasses forældre står for arrangementet i samarbejde med støtteforeningen, og rigtig mange voksne vælger også at klæde sig ud.

Vi åbner dørene kl. 14.00, og alle er jo velkomne. Se invitationen nedenfor.

I morgen, lørdag, er der lokalopvisning i Velling. Det plejer også at være en god dag, og for mange er det også en påmindelse om at foråret er på vej. Se program for dagen i fredagsbrev uge 8.

Så er der selvfølgelig alt byggeriet, som vi nok efterhånden begynder at se frem til står færdigt. Lærerværelset skulle gerne være klar i uge 11, og vi håber at kunne tage hallen i brug i uge 17. Ikke mere snak om det og så alligevel.

1. klasse bliver klar til fastelavn

Rengøringsdag lørdag den 9. marts

Byggeriet giver os en masse udfordringer i forhold til mudder og sand. Det er nævnt før, og vi tager det med godt humør. Men vi trænger i den grad til at få gjort rent, og det er jo her I kommer ind i billedet. Lørdag den 9. marts er der rengøringsdag, og alle elever og lærere tager allerede hul på oprydning og rengøring torsdag i næste uge. Her vil vi få ryddet op i klasser og fælles arealer, så der er klar til alle jer, der har meldt jer til den dag.

I må være forberedt på, at det virkelig trænger overalt, og glæden ved det er jo stor, da man hele tiden kan se hvor langt man er nået.

Vi starter kl. 9.00 med fælles morgenmad og herefter vil opgaverne blive fordelt. Dagen slutter senest kl. 15.00. Man må meget gerne medbringe spande, klude og måske også en støvsuger.

Hvis man skulle være blevet forhindret i at komme, så kan man sende afbud til Rikke Glüsing på mail rikke@velfri.dk eller pr. sms 3074 1014.

Vi håber dog på, at alle 83 tilmeldte dukker op. I kan se hvem der er tilmeldt sidst i fredagsbrevet.

Husk, åben morgensang onsdag den 6. marts.

Husk at give besked til sfo personalet

Jeg har lovet vores gode sfo personale at give jer en besked.

Vi oplever jævnligt, at børnene selv kommer og siger, at de skal med bussen eller lege med en. Vi bliver nødt til at have beskeden fra jer, da vi ellers kan komme til at stå i nogle trælse situationer, hvor børnene måske møder en dør, der er låst. Så for at undgå misforståelser, så skal vi have besked fra jer, hvis børnene ikke bliver hentet, men skal sendes med bussen eller lege med en kammerat.

Gymnastikopvisning i ROFI

Jeres børn arbejder rigtig godt i gymnastiktimerne.
Der bliver øvet serier, spring, akrobatik og meget mere.
Vi glæder os SÅ meget til at vise jer det hele:
Søndag d. 17. marts kl. 9.00 i ROFI
MØDETID: 8. 15 i hal 2
I får meget mere information i næste fredagsbrev 😊

Hilsen lærerne.

Fastelavn søndag den 3. marts på Velling Friskole

Fastelavn er mit navn…………..Velling Friskole, Naturhuset og Støtteforeningen for Velling Friskole og Naturhuset inviterer til fastelavnsfest på Velling Friskole søndag den 3. marts kl. 14-16. ALLE er velkomne!!!!!!også selv om man ikke har direkte tilknytning til børnehaven eller Friskolen.

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Tilmeldte til arbejdsdag