Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, smilende personer, barn

Lige pludselig er det bare december, og ovenpå en hyggelig eftermiddag sammen med jer, så begynder friskolen så småt at syne og dufte af jul.

Vi har haft et par super gode dage i juleværkstederne, og tilbagemeldingen fra lærerne har været meget positiv. Eleverne har været energiske, engagerede og søde. Værkstederne har jo fungeret på kryds og tværs af klasserne, så også her møder de store de små og omvendt. Eleverne har haft to dage med kreativ fordybelse og det er helt i tråd med et af friskolens værdiord nemlig “kreativitet.”

Adventskransen er gjort klar og skal nu op og hænge i morgensang. Mandag morgen tænder vi den under morgensang, og så følger vi jo ellers en helt fast procedure hver dag i december. Når vi tænder den, synger vi et vers af “nu tænder vi et lys i kvæld”, og når så morgensang er slut skal en 0. klasse elev op og puste lyset ud.

Morgensang i december adskiller sig også fra hverdagen ved at alle lærere skiftes til at have en dag hver, og i december måned har vi også fælles julefortælling hver dag.

Det er en hyggelig tradition, og har I muligheden for at kigge forbi til en morgensang så gør det, det er en god og rolig start på dagen.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, smilende personer

Takststigninger

Bestyrelsen har besluttet at lade taksterne for forældrebetaling på Velling Friskole stige med virkning fra 1. Januar 2020. Stigningerne er nødvendige for at følge den naturlige udvikling i omkostningerne herunder lønninger til personalet.
Taksterne er følgende:

Skolepenge Gamle priser Nye priser pr. 01.01.2020

1. Barn 1000 kr. stiger til  1050 kr.
2. Barn 525 kr. stiger til 575 kr.
Efterfølgende børn 0 kr. 0 kr.

SFO Gamle priser Nye priser pr. 01.01.2020

Morgenplads 275 kr. stiger til  289 kr.
Eftermiddagsplads 837 kr. stiger til 879 kr.
Heldagsplads 1195 kr. stiger til 1255 kr.

Hilsner fra bestyrelsen

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler, nærbillede

Bestyrelsesmedlem til anden idræt i VUIF

VUIF mangler et bestyrelsesmedlem til anden idræt. Det handler om at varetage området for volleyball, badminton, petanque m.m. Være bindeleddet mellem udøvere, trænere og så VUIF. Det er ikke en større tidskrævende post, men helt sikkert også en vigtig en af slagsen.

Kontakt formand Mikael Biehl ved interesse.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personer, folk, der sidder, bord, barn og indendørs