Kære børn og forældre

Det har været en uge med masser af stjernestunder samt opstart af det almindelige skema. Det gode vejr er i høj grad blevet udnyttet i både trivselsdage og udeskole, og det er fedt at se, hvor meget af undervisningen, der bliver flyttet udenfor. Billeder siger mere end ord, og derfor bliver dette fredagsbrev fyldt med billeder fra bl.a. udeskole og trivselsdagene.

Skolefoto

Der er skolefoto mandag og tirsdag i næste uge. Eleverne får en seddel med hjem i dag, som I skal udfylde og de skal medbringe. I kan alternativt udfylde linket til Odense Skolefoto inden fotografering. Det er vigtigt at I har gjort en af delene, ellers kan jeres børn ikke blive fotograferet.

Tilmeld dig digitalt: https://bestil.odenseskolefoto.dk/C36782LJ

Jeres unikke bestillingskode er C36782LJ

Mandag den 22. august skal 0. klasse, 5. klasse, 2. klasse og 4. klasse fotograferes.

Tirsdag den 23. august skal 1. klasse, 3. klasse, 6. klasse, 7. klasse og 8. klasse fotograferes.

Nye cykelvaner

Det går rigtig godt med vores seje skolepatruljer, og både børn og voksne er rigtig gode til at bruge fodgængerfeltet og den nye sti om morgenen. Om eftermiddagen opfordrer vi stærkt til, at man også bruger stien. Det er mere sikkert end at køre ud på Rydbjergvej, og på den måde undgår vi farlige situationer, når biler bakker ud fra købmanden.

Lus

De små bæster husserer endnu, så kæm jeres børn i løbet af weekenden. Så kan vi forhåbentlig få en lusefri opstart på næste uge.

En god historie

“Til udeskole i onsdags gik turen til Fiskehusene med 2. -4. klasse. På hjemvejen samlede vi skrald langs cykelstien. Vi samlede 2 fyldte poser og en lille udbrydergruppe deraf spurgte (på egen hånd) om de ikke måtte få nogle poser til at samle affald op på vej hjem fra skole, og er her resultatet. Sikke nogle seje unger!”

(hilsen Lui)

Invitation til Ur-Nat2022 fra Teatret OM

Invitation UR-NAT2022

Skolefodbold i Skjern