Kære børn og forældre

Januar suser afsted for fuld udblæsning, og på trods af, at vi skal køre en anderledes skoledag grundet corona-restriktioner, er vi kommet godt i gang ovenpå juleferien.

Vi håber, at vi fortsat har styr på smitten i de kommende uger, så vi efterhånden kan begynde at løsne lidt mere op. Vi har valgt at klasserne slet ikke bliver blandet lige nu, men vi har ifølge retningslinjerne mulighed for at skrue lidt på nogle knapper undervejs, så vi igen kan køre nogle fag på tværs af klasserne i de ”bobler” vi havde inden jul. Vi glæder os også, til at have morgensang igen, selvom det bliver i hallen med stor afstand mellem klasserne til en start. Vi savner også jer forældre på skolen og den interaktion, det giver, og vi glæder os til, at vi forhåbentlig snart kan invitere jer indenfor til morgensang og arrangementer.

Heldigvis bringer foråret en masse med sig, som vi kan glæde os til. Vi har taget de optimistiske briller på, og er så småt i gang med at forberede gymnastikopvisningen i ROFI den 13. marts og tænke tanker omkring forårsfesten til maj. Så snart det er muligt, tager vi hele skolen med til Baboon City og indtil da, har vi fyldt op med nye redskaber til sandkassen, nogle ekstra løbehjul samt en masse brætspil, som eleverne kan få glæde af, mens vi venter med krydsede fingre på et forår, der forhåbentligt bringer muligheder med sig frem for restriktioner. Bestyrelsen har også noget godt i støbeskeen, men I hører mere derom fra dem.

Kvik-test er en måde at holde smitten nede på, og vi opfordrer til at alle bliver testet inden de møder i skole efter en weekend. Vi få en ny sending test-kit i starten af næste uge, hvorefter eleverne får test med hjem til uge 3 og 4.

Vejledning omkring selvtest pr. 5. januar

Hvis eleverne skal podes på skolen, skal I have afleveret et samtykke. I kan hente samtykkeerklæringen her:

Samtykke til test af elever under 15 år 21-22

Lærerne tager afsted på pædagogisk eftermiddag den 1. februar, og derfor får alle elever fri 13.25 den dag (0. klasse får fri til normal tid). Vi har også to pædagogiske dage den 31. marts og 1. april, hvor vi får brug for jeres hjælp. Så hvis I står med en drøm om at blive ”lærer for en dag”, må I gerne sætte et X i kalenderen og komme og give et nap med. I skal nok høre mere herom senere.

Nu lakker arbejdsugen mod enden og jeg vil gå på weekend med en masse glade børn i tankerne. Samtidig skal I forældre have et kæmpe klap på skulderen for jeres tillid til os og ikke mindst jeres omstillingsparathed, når vi ændrer på tingene endnu engang. Og så håber jeg, I sender en særlig varm tanke til lærerne, som lige nu lægger sig i selen og yder lidt ekstra, så hverdagen kan blive både tryg og god for jeres børn.

Håber I får en dejlig weekend – husk at nyde lyset og solskinnet.

Vh Karoline