Kære børn og forældre

Påskeferien står for døren og jeg håber, den bringer lidt varme og forårsfornemmelser med sig. Tiden siden vinterferien er fløjet afsted, og det har været skønt at opleve en skole i fuld udfoldelse. Det er dejligt at have eleverne samlet til morgensang igen, at se hvordan forholdet mellem følgevenner udvikler sig og hvordan eleverne lige så stille finder deres plads i det store fællesskab her på skolen.

Vi har blandt andet haft gymnastikopvisning, en tur til Baboon City, fagdage og fælles fortælling som alt sammen styrker oplevelsen af at høre til på Velling Friskole. Jeg håber, I forældre vil kunne fornemme det samme, når vi ses til foredraget i aften og til generalforsamlingen den 20. april.

Nu glæder vi os til at holde lidt ferie, så vi er klar til at give den fuld gas igen efter påske, hvor forårsfesten selvfølgelig begynder at fylde en del. Vi ser frem til skuespillet, festen og forberedelserne op til.

Jeg håber, I får en rigtig god påske sammen med jeres børn. Vi glæder os til at se børnene igen tirsdag den 19. april.

Vh Karoline