Kan være et billede af 1 person og udendørs

Så er vi blevet klogere på genåbningen af Danmark, og hvad det har af betydning for vores store elever, der stadig sidder derhjemme til online-undervisning. Det er måske ikke helt, hvad vi havde håbet på, men bestemt bedre end status quo.  Efter påske kan 5.-8. kl. komme tilbage på skolen med 50 procent fremmøde, dvs. at eleverne kan få undervisning på skolen hver anden uge.

Vi vurderer, at de store elever virkelig trænger til at komme tilbage til skolen og en almindelig hverdag, og vi mener, det er utroligt vigtigt, at den enkelte elev har noget at se frem til hver uge. Vi har derfor valgt at forskubbe ugen, så man f.eks. går i fysisk skole mandag-onsdag og får online-undervisning torsdag-fredag i den ene uge, og i den anden uge får man så online-undervisning mandag-onsdag og kommer fysisk i skole torsdag-fredag osv. Selvom der er lidt logistik i det, mener vi, at fordelene for eleverne er vigtigst.

Kan være et billede af en eller flere personer og udendørs

Plan for fysisk skolegang for 5.-8. kl. i de næste uger

Uge 14

Tirsdag – onsdag: 5.-6.kl. (Eleverne mødes udenfor ved dut og brok med klasselæreren, inden man går ind)
Torsdag – fredag: 7.-8.kl. (Eleverne mødes udenfor ved dut og brok med klasselæreren, inden man går ind)
(Mandag – 2. påskedag)

Uge 15

Uge 16

Uge 17

(Fredag – store bededag)

Uge 18

Uge 19

Torsdag-fredag 5.-6.kl.
(Torsdag/fredag – Kristi himmelfart)

Uge 20

Uge 21

(Mandag – 2. pinsedag)

Når klasserne skal møde i fysisk skole, starter skoledagen kl. 8.10 og slutter kl. 13.25 (der kan forekomme 1-2 dage til kl. 14.40 for eleverne i 7.-8. kl.)
Når der er online-undervisning, er det stadig kl. 9.05-13.25.

De enkelte klasselærere skal som sædvanlig nok være gode til at informere eleverne og jer forældre om den kommende periode.

Vi anbefaler, lige som i folkeskolen, at elever over 12 år bliver testet to gange om ugen, når de møder i skole. Vi håber fortsat på, at der vil blive en mulighed for, at børnene kan blive testet på friskolen, når de har undervisningsdage.

Vi vil gerne komme med en klar opfordring til, at jeres børn er testet inden den første skoledag efter påskeferien. Det er ikke noget, vi tjekker op på, men det er en opfordring, vi håber, I vil følge.

Man må sige, at vi alle – lærere, elever og forældre bliver presset til det yderste mht. til omstillingsparathed. Man har en plan …. indtil man får en ny. Men en ting er sikker, vi glæder os alle SÅ meget til at få de store elever tilbage på friskolen!

Kan være et billede af barn, står og strand

Nyt skema for alle

Når vi starter tirsdag efter påske, går vi over til skemaet for 3. periode. Man kan altid finde skemaerne på Velling Friskoles hjemmeside, men ellers får I en lille påskehilsen fra klasselærerne en af de nærmeste dage, hvor klassens nye skema er – med diverse corona-ændringer.

Skemaer 20/21

Kan være et billede af 3 personer, personer, der sidder og udendørs

Farvel til praktikanterne fra Den Frie Lærerskole i Ollerup

Vi har i dag sagt farvel til vores praktikanter gennem de sidste 3. uger – Kristian, Gustav og Johanne. Det er altid en fornøjelse at have gæster, som er interesseret i Velling Friskole og vores måde at holde skole på. Det er godt og lærerigt for alle parter. Alle 3 praktikanter har virkelig levet sig ind i livet på Velling Friskole, og de har gjort det så godt – tak for det! De ønskes held og lykke i deres fremtidige virke i De Frie Skoler!

Påskeferie

• Et stærkt og trygt fællesskab er et sted, hvor du føler dig sikker og kan snakke med alle omkring dig, og det er også et sted, hvor du har det godt, og hvor man kan være den, som man er, og sige det man har lyst til.

Sådan skriver en elev fra 8. kl. efter deres første dag med klassen i skole i onsdags – de har siddet hjemme siden midt i december! Fællesskab fungerer bare bedst med mennesker LIVE.

Nu er der vist kun tilbage at ønske alle en rigtig god påskeferie – husk, at skolen først starter tirsdag d. 6/4.

Birgitte

jobannonce-naturhuset

Kan være et billede af 3 personer, folk, der står og strand

⚽️ Fodbold   ⚽️

Fodbold træning begynder torsdag den 8. april for børnehaven og 0,1,2 og 3 klasse. Fodbold træning er fra 16.45 til 17.45.  Vi håber at der er god opbakning fra jeres børn.

Alle fodboldspiller skal huske at betale kontingent.  Her er linket til hjemmesiden.

Har I nogle spørgsmål kan I kontakte Jesper Nielsen – 20739628

Mvh Fodboldudvalget.