Billedet indeholder sandsynligvis: plante

Et kortere, men bestemt velment fredagsbrev.

Tilmeldingerne til det fælles forældremøde er jo i dag, og rigtig mange har tilmeldt sig – skønt. Hvis I ikke skulle have læst de forrige fredagsbreve, så kan I gå tilbage og finde nogle spændende artikler af Imran Rashid. Jeg havde en god snak med ham forleden dag, og han virker bestemt til at have noget på hjerte. Dejligt at kunne glæde sig til det.

Gnillev nærmer sig og i dag fik alle eleverne at vide, hvilke virksomheder de kan søge stilling hos. I dag var også sidste frist for at ansøge de ledige direktørstillinger, og inden længe vil der blive kaldt til samtale i de respektive virksomheder.

I uge 6 bliver der lidt anderledes sluttider.

Mandag til torsdag slutter vi kl. 13.30 – dog har 0.1.2. klasse fri kl. 12.30 mandag.

Fredag skal vi rydde op og alle får fri kl. 12.30.

Torsdag holder Gnillev open by night fra kl. 16.00 . 17.30. Her er I meget velkommen til at kigge forbi, og handle, hygge og mærke stemningen af rigtig byliv.

Vi glæder os.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der sidder, bord og indendørs

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, spiser, sidder, barn, mad og indendørs

Billederne i dette fredagsbrev – Planteplaneter og 100 dages fest.

Kan planter give et bedre indeklima?

I faget bæredygtig dannelse arbejder 5.6. klasse med planteplaneter. Planter kan medvirke til at forbedre indeklimaet i klasseværelset, fordi de renser luften og omdanner udåndingsluften CO2 til ilt.

I 0. klasse har de brugt ugen på at fejre, at de nu har gået i skole i 100 dage. De har været så stolte, og ingen tvivl om at de nu kan 10 tabellen og da især tallet 100. I øvrigt en skøn lille flok vi har fået os i 0. klasse.