Arbejdsdage

Arbejdsdage

Forældre vælger sig på to arbejdsdage af ca. 6 timers varighed i løbet af året. Det drejer sig om hovedrengøring, vinduespudsning og havearbejde. Det plejer at være hyggelige dage, hvor skolen sørger for forplejning.

Undtaget er forældre til børn i 4. klasse, idet de er medarrangører ved 3-4 af skolens faste årlige fester og andre arrangementer.

Det er meget berigende, at børn og søskende deltager, så det bliver en fælles oplevelse.

Hvert år bliver der oprettet en doodle til tilmelding.

Rikke Glüsing og Thomas Bjørnsgaard sidder i rengørings- og haveudvalget for bestyrelsen, og ved evt. ændringer, afbud eller andet kan man kontakte dem på tlf.

Rikke 30 74 10 14

Thomas 51 88 79 35

Tilmelding til skoleåret 2018/2019 kan ske her:

Følgende fremgangsmåde bedes fulgt:

1. gå ind på doodlen via linket:

1. Skriv dit navn og venligst kryds af hvilke dage du kan deltage.
  2. Tryk opdater i bunden af siden når du er færdig, og tjek så om dine handlinger er blevet gemt.

Vær venligst opmærksom på følgende:

Rengøringsdagene starter altid med rundstykker og kaffe kl 9.00

Herefter arbejder man et par timer med en lille pause midtvejs.

Ved 12.30 tiden er der frokost, det kan være brød og pålæg, men også nogen gange en sandwich eller andet.

Vi tilstræber at slutte af imellem 14-15 tiden