Arbejdsdage

Vi er alle forpligtet på at vælge to arbejdsdage af ca. 6 timers varighed i løbet af et skoleår.

Det drejer sig om hovedrengøring, vinduespudsning og havearbejde. Det plejer at være hyggelige dage, hvor skolen sørger for forplejning.
Undtaget er forældre til børn i 4. klasse, idet de er medarrangører ved 3-4 af skolens faste årlige fester og andre arrangementer.(se særskilt afkrydsning til 4. klasses forældre)
Det er meget berigende, at børn og søskende deltager, så det bliver en fælles oplevelse.

Husk, man er altid velkommen til at tage børn med til arbejdsdag, og at formålet med arbejdsdage bl.a. er;

• At vedligeholde vores skole
  • At være med til at minimere vores omkostninger
  • Vigtigst af alt: At skabe et stærkt sammenhold blandt forældrene.

På forhånd mange tak for jeres bidrag.

Link til skema:  https://forms.gle/8FDh2T1dSzAqJXKB6

For spørgsmål kontakt
• Mitzie: 60184732 – mitziehedevang@velfri.dk

Vær venligst opmærksom på følgende:

Rengøringsdagene starter altid med rundstykker og kaffe kl. 9.00
Herefter arbejder man et 3-4 timer med en lille pause midtvejs.
Frokosten kan være brød og pålæg, men også nogen gange en sandwich eller andet. Ønsker man som forælder at bidrage med at lave noget mad kontakt da venligst Mitzie i god tid. Udgifter afholdes af skolen.
Vi tilstræber at slutte af i fællesskab senest kl. 15.

Til havedag vil vi meget gerne I medbringer haveredskaber, og til rengøringsdage må I gerne tage lidt udstyr til dette med.

Nærmere info vil tilgå fredagsbrevene op mod arbejdsdagen.