Arbejdsdage

Arbejdsdage

Forældre vælger sig på to arbejdsdage af ca. 6 timers varighed i løbet af året. Det drejer sig om hovedrengøring, vinduespudsning og havearbejde. Det plejer at være hyggelige dage, hvor skolen sørger for forplejning.

Undtaget er forældre til børn i 4. klasse, idet de er medarrangører ved 3-4 af skolens faste årlige fester og andre arrangementer.

Det er meget berigende, at børn og søskende deltager, så det bliver en fælles oplevelse.

Hvert år bliver der oprettet en doodle til tilmelding.

Tilmelding til skoleåret 2017/2018 kan ske her:

Følgende fremgangsmåde bedes fulgt:

1. gå ind på doodlen via linket:

1. Find dit navn på listen og tryk på blyanten ud for dit navn.
  2. Venligst kryds af hvilke dage du kan deltage. Også gerne om du vil være formand på dagen eller evt. tage en køkkentjans.

Endelig er der mulighed for at angive at man ikke kan nogen af dagene. Du vil så blive skrevet op til andre ad hoc opgaver i løbet af året.

1. Tryk opdater i bunden af siden når du er færdig, og tjek så om dine handlinger er blevet gemt.

Vær venligst opmærksom på følgende:

Du skal IKKE selv taste dit navn som tidligere, listen er forudfyldt med alle navne på forældre.

Listen er så vidt muligt oprettet klassevis, forældre med flere børn er opført under det mindste barns klasse eller Naturhuset

Rengøringsdagene starter altid med rundstykker og kaffe kl 9.00

Herefter arbejder man et par timer med en lille pause midtvejs.

Ved 12.30 tiden er der frokost, det kan være brød og pålæg, men også nogen gange en sandwich eller andet.

Vi tilstræber at slutte af imellem 14-15 tiden