Arbejdsdage

Vi er alle forpligtet på, at vælge to arbejdsdage af ca. 6 timers varighed i løbet af et skoleår.

Det drejer sig om hovedrengøring, vinduespudsning og havearbejde. Det plejer at være hyggelige dage, hvor skolen sørger for forplejning.
Undtaget er forældre til børn i 4. klasse, idet de er medarrangører ved 3-4 af skolens faste årlige fester og andre arrangementer.(se særskilt afkrydsning til 4. klasses forældre)
Det er meget berigende, at børn og søskende deltager, så det bliver en fælles oplevelse.

Alle bedes hurtigst muligt og senest den 1/8-2019, udfylde skemaet nedenfor, hvor alle skal vælge 2 dage, de ønsker at komme til arbejdsdag.
Undtaget er naturligvis forældre til børn i 4. klasse, som står for div. arrangementer i løbet af året.

Det er vigtigt at alle udfylder nu, så vi har et overblik over hvor mange der kommer de enkelte dage, og vi kan planlægge herefter.

DER SKAL KUN UDFYLDES ET SKEMA PR. FAMILIE.

Husk, man som altid er velkommen til at tage børn med til arbejdsdag, og at formålet med arbejdsdage bl.a. er; vedligeholde vores skole, være med til at minimere vores omkostning og vigtigst skabe et stærkt sammenhold blandt forældrene.

På forhånd mange tak for jeres bidrag.

Link til skema: https://forms.gle/3ogywUY69WgfydGo9

For spørgsmål kontakt
• Thomas: 51887935 – thomas@velfri.dk
• Mitzie: 60184732 – mitziehedevang@velfri.dk

Vær venligst opmærksom på følgende:

Rengøringsdagene starter altid med rundstykker og kaffe kl 9.00
Herefter arbejder man et 3-4 timer med en lille pause midtvejs.
Ved 12.30 tiden er der frokost, det kan være brød og pålæg, men også nogen gange en sandwich eller andet.
Vi tilstræber at slutte af imellem 14-15 tiden

Til havedag vil vi meget gerne I medbringer haveredskaber, og til rengøringsdage må I gerne tage lidt udstyr til dette med.