Forældremøde torsdag den 24. januar kl. 19.30

Som annonceret af Peter i fredagsbrevet, er bestyrelsen klar til en berigende forældreaften
Torsdag den 24/1 kl. 19:30 på Velling Friskole
Velling Friskole har måske aldrig stået stærkere, end vi oplever i dag. Skolen er fyldt med dejlige børn i alle klassetrin, vi har en multisal og nyt læreværelse på vej, og læreteamet er passioneret omkring vores børn.
Vi har en frihed, som vi skal værne om og bruge. Vi vil gerne tage en dialog med jer omkring, hvad vi kan bruge denne frihed til.
Program:
– 1930-1945: Velkomst og sang
– 1945-2045: Anders Fogh Jensen (forstander, debattør, filosof)
– 2045-2145: Dialog om friskolens styrker og muligheder
– 2145-2155: Afrunding
– 2155-2200: Tak for i aften og sang
Vi drømmer om en aften, hvor I får mulighed for at opleve hvad der gør Velling Friskole til noget helt særligt, og hvordan vi SAMMEN sikrer at Velling Friskole fortsat kan skabe de bedste rammer til vores børn i fremtiden.
Vores børn har hjulpet os med at sætte ord på hvad et forældremøde er, og hvorfor det er vigtigt, at vi allesammen deltager. Vi håber derfor er rigtig mange møder op (gerne både mor og far).
Se den lille film via den anden mail der er sendt til jer fra WeTransfer. Tryk blot på linket download og vælg om I vil se den eller downloade den.
1. klasse forkæler os som sædvanligt med kage og andre lækkerier til kaffen.
De bedste hilsner
Bestyrelsen for Velling Friskole