Arrangementer på VF

Hermed en liste over kommende arrangementer og anderledes dage på Velling Friskole

Nærmere om arrangementerne vil tilgå fredagsbrevet i ugen op til.

Listen opdateres løbende.

3. marts Fastelavnsfest.

11. Fastelavnsfesten foregår så vidt muligt fastelavnssøndag kl. 14.00 – 16.00 på friskolen.

Alle møder udklædte. Det er hyggeligt, når også de voksne er udklædte. En dag med tøndeslagning for alle udklædte, kaffe og fastelavnsboller.
Til dette arrangement tages entré.
Støtteforeningen står for afholdelsen af arrangementet.

6. marts åben morgensang

En gang om måneden er alle, uanset tilknytning til friskolen, velkomne til åben morgensang og fortælling kl. 8.10 – 8.50.

9. marts Rengøringsdag

Forældre vælger sig på to arbejdsdage af ca. 6 timers varighed i løbet af året. Det drejer sig om hovedrengøring, vinduespudsning og havearbejde. Det plejer at være hyggelige dage, hvor skolen sørger for forplejning.
Undtaget er forældre til børn i 4. klasse, idet de er medarrangører ved 3-4 af skolens faste årlige fester og andre arrangementer.
Det er meget berigende, at børn og søskende deltager, så det bliver en fælles oplevelse.
Vi starter kl. 9.00 med fælles morgenmad

15. marts generalprøve på årets gymnastikopvisning på Fjordvang Efterskole

Alle børn møder på frisoklen omklædte, og vi går i samlet flok hen på Fjordvang Efterskole.

17. marts Gymnastikopvisning i ROFI – Ringkøbing

Friskolen deltager i forårsopvisningen i ROFI-hallen hvert år i marts. Det foregår i en weekend. Alle børn og lærere laver en flot gymnastikopvisning på ca. 25 minutter. Dagen tæller som en skoledag, og den er derfor obligatorisk.
I ugen op til opvisningen omdannes en skoledag til træningsdag på Fjordvang, hvortil man møder omklædt.

5. april Åben morgensang

Generalforsamling kl. 19.30.

0. klasses forældre hjælper med det praktiske omkring arrangementet.

2. maj Åben morgensang

4. maj Havedag

Vi starter kl. 9.00 med fælles morgenmad

9. maj Forårsfestugen starter

Forårsfesten er det helt store brag af en musicalforestilling, hvor alle skolens børn og voksne deltager.

12. maj Konfirmation i Velling Kirke

16. maj Forårsfest med to forestillinger

Festen ligger torsdag aften før Store Bededag, og der øves fra fredag i ugen før til og med torsdag hvor der om formiddagen er en forestilling for alle interesserede herunder bedsteforældre. Om aftenen er der forestilling kl. 19.00. Grundet pladsmangel er aftenforestillingen primært for forældre, søskende og gamle elever. Der tages entre og heri inkluderet kaffe/te og varme hveder til de voksne. Til børnene er der slikposer og sodavand.
Efterfølgende er der dans og underholdning i gymnastiksalen for alle – og festen slutter kl. ca. 22.30

27. -29. maj Fælles lejrskole i Kolding

4. juni Åben morgensang