fredagsbrev uge 6

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, smilende personer, folk, der sidder

Vi vil gerne starte ud med en kraftig opfordring. Vi bøvler i den grad med lus, og de respektive klasselærere skriver jævnligt ud med opfordringer til at kæmme jeres børn. Alligevel oplever vi, at der bliver ved med at dukke nogle nye banditter op hist og her. Vi må ikke lade dem få overtaget, så vi vil rigtig gerne bede jer alle om at bruge lidt af vinterferien på at få tjekket jeres børn både store og små. En rigtig god ide vil være at starte ud allerede nu her i den kommende weekend og så en gang til næste weekend lige inden skolestart.

Ved fælles indsats kan det lykkes, det er der ingen tvivl om.

Jeg linker til et par gode hjemmesider, hvor I kan hente viden om kæmning og behandling af lus.

Rigtig god fornøjelse

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, smilende personer, folk, der står og sko

Emne- og projektuge i uge 6

Undervisningen har været vendt på hovedet for alle elever denne uge.

I 7.8. klasse har de netop afsluttet nogle fine fremlæggelser på Fjordvang Efterskole, fremlæggelser der var velbesøgt af elevernes forældre som tilhørere. Vi har virkelig oplevet en 7.8. klasse arbejde seriøst og målrettet med projekterne. Opgaveformen er faktisk ikke så nem, og kræver rigtig meget af den enkelte elev. Særligt er det, at man selv bliver nødt til at tage ansvaret for at få lavet noget, og det er der altså god læring i.

8. klasse har nu haft deres sidste projektuge, og på den front er de helt sikkert klar til at komme videre.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, sidder, bord og indendørs

Innovation og kreativitet i 5/6

5.6. har i den grad været innovative. De har skullet tænke ud af boksen i forhold til friskolens udeområder. Det er der virkelig kommet mange gode bud på. Alt fra hængekøjer til Pannabane til vipper og meget mere.

I dag var der så mulighed for at se de færdige innovationsprojekter alle i rigtig målestoksforhold. Det var der mange der benyttede sig af, og de der gjorde kunne lade sig imponere af elevernes kunnen.

2019 bliver et år hvor vi skal tænke os om i forhold til økonomien, så måske er projekterne først realiserbar med en 2020 plan. Fondssøgning er dog også en mulighed, og den vej er vi i gang med at undersøge.

Det er superskægt at være kreative og innovative, og det er fantastisk når de tænkte projekter bliver til virkelighed. Så lad os kæmpe for det.

3.4. klasse har været delt op i drenge og piger. Det er noget de nyder, og som også er vigtigt at tilgodese engang imellem. Der er blevet gået til den inden for matematik, natur og teknologi og dansk.

0.-2. klasse har arbejdet sammen, og det er 2. klasse vokset en del af. Arbejdsmoralen har været høj, og det tegner jo godt for fremtiden.

Nu lukker vi ned en lille uges tid, og når vi vender tilbage så bliver det med et fælles fokus rettet mod vores kommende gymnastikopvisning. Det skal nok blive godt.

Rigtig god vinterferie til alle

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, sidder og bord

Generalforsamling i VUIF – se invitationen nedenfor