Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, sidder og indendørs

På trods af at vi i dag har måttet undvære vores ældste elever, så formåede vi alligevel at holde en god juleafslutningsdag, med alt hvad den nu skal indeholde.

Ca. 70 valgte at dele morgenens juleafslutning sammen med os via Facebook, og heldigvis fungerede teknikken okay til at det gav mening. Så har vi prøvet det. Hos os virkede det faktisk som om at vi havde alle med – dejligt.

I skrivende stund har julemanden netop været forbi vinduerne. Mange tror det er skolelederen, der er julemand, men flere er faktisk i tvivl i år. Det er godt nok.

I år havde julemanden mistet sine rensdyr og slæde, og det måtte han også fortælle alle de søde børn i Naturhuset, der stod med meget store øjne ved hegnet ud til parkeringspladsen. Heldigvis, og i samme øjeblik, kom der en fragtmand, og han læssede så en stor fin slæde af til julemanden, der så kunne fortælle at de søde børn så alligevel ville få deres gaver i år – pyha.

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

5.6. klasse fik i dag uventet besøg af deres klasselærer, da Maibritt og Elisabeth satte sig ind i bilen med slikposer, og kørte ud til hver og en med et glædelig jul og en godterpose. Det er da fantastisk godt gået.

Meget kunne siges om det forgangne 2020, men det tænker jeg at lade andre om, det er jo nok noget nær det samme, vi vil snakke om. De seneste fredagsbreve har også indeholdt en del tanker og refleksioner.

I morges på vej til friskolen kom jeg dog til at tænke på ,hvor heldige vi i grunden nok har været. Vi har, så vidt vi ved da, ikke haft Corona indenfor dørene. Det er i grunden rigtig dejligt.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, folk, der står og indendørs

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, folk, der står, hat og indendørs

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, folk, der står og indendørs

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, danser, står og indendørs

Nu vil vi alle holde en rigtig dejlig lang juleferie, og så må vi se hvad der kommer til at ske hen over julen.

Jeg vil naturligvis komme til at forstyrre jer, når vi nærmer os nytåret, og der forhåbentlig er kommet nye meldinger fra officielt hold omkring børnenes eventuelle tilbagevenden til skolen.

Hvis det viser sig, at alle skal blive hjemme, eller kun 0.-4. klasse må komme tilbage, så vil vi under alle omstændigheder bruge mandag den 4. januar på at forberede det videre forløb for de elever, der er hjemme, så der vil ikke være hjemmeundervisning den dag, så er I lige forberedt på det.

Slutteligt vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Vi håber og tror på, at det nye år vil bringe os lys, håb, fællesskab, kram og glæde.

God juleferie

På vores allesammens vegne