Så er endnu en fantastisk uge gået på Velling Friskole fyldt med gode oplevelser for både børn og voksne.
Dejligt med det store fremmøde til fælles forældremøde med Imran Rashid. Et flot eksempel på et fællesskab, hvor man kommer hinanden ved – så bliver det ikke meget bedre! Tror alle fik en masse at tænke på – husk at bruge et vækkeur, så I kan få en ordentlig nats søvn!
Ellers har der været en del besøg udefra i denne uge – Sundhedsplejersken har haft samtaler med 0. kl., Tandplejen har været forbi 8. kl. og fortalt om mundhygiejne og syreskader. 3 klasser har fået undervisning af elever fra Fjordvang; 7. kl. lærte om, så og lavede kortfilm, 5. kl. havde natur og teknik, og 6. kl. var på Fjordvang Efterskole og lærte om hjerte og lunger, og blev præsenteret for dissekering af dyr.
Torsdag var vi vært for 7. klasses arrangementet ”Tænk efter” som SSP, Sundhedscenter Vest, Sundhedsplejen og Midt- og Vestjyllands Politi står for. Vi havde besøg af Herborg Friskole, Hoven, Ølstrup, Hover-Torsted og Stadil-Vedersø – og de 70 elever var rundt på forskellige workshops med fokus på trivsel, venskaber, flertalsmisforståelser, kriminalitet, alkohol og tobak. Det er altid godt at se og snakke med andre jævnaldrende. Storeafdelingen og morgensang var forbeholdt til dette arrangement, så de andre børn og voksne måtte være fleksible og flytte undervisningen til andre rammer – så der var virkelig ”Børn alle vegne”, fra kælder til loft!
Men ellers er det helt store jo GNILLEV. Direktørerne er blevet udpeget, personalet er ansat og de første medarbejdermøder har fundet sted – alle er bare så spændte.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der sidder, bord og indendørs

VIGTIG INFORMATION OM GNILLEV I UGE 6

Så er det på mandag, det går løs – og vi glæder os. Vi omdanner vores friskole til det lille minisamfund Gnillev. Vi har oprettet forskellige virksomheder, ansat meget kompetente direktører og dygtige medarbejdere, som alle er klar til at starte op mandag morgen. Alle arbejdspladser får udbetalt et startbeløb fra staten, som direktørerne skal administrere på bedst mulig måde. Ud af dette beløb skal der betales løn til direktører og medarbejdere. Tirsdag, onsdag og torsdag holder byen åbent for medarbejderne i Gnillev, som på skift vil få mulighed for at handle, når de har fri fra arbejdspladsen.
Torsdag fra kl. 16.00-17.30 er der Open By Night, hvor alle er velkomne til at gøre en god handel og mærke byens stemning. Byens møntenhed er gnallinger, og der kan veksles i vores bank. (kursen er den samme som kroner). Der tages forbehold for evt. vekselgebyr.
Børnene skal i denne uge medbringe: Madpakke og praktisk tøj til både ude og inde.
I uge 6 bliver der lidt anderledes sluttider.
Mandag til torsdag slutter vi kl. 13.30 – dog har 0.,1. og 2. klasse fri kl. 12.30 mandag.
Fredag starter ud med en gang morgenidræt, hvorefter vi skal vi rydde op ude i virksomhederne. Alle får fri kl. 12.30.
Vi glæder os til nogle fantastiske dage.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, blomst og indendørs

Genbrugsbutikken Guldbazaren mangler ting og sager

Kære alle
Guldbazaren er en genbrugsbutik, der åbner i Gnillev den 3. februar. Så hvis du har noget legetøj, tøj eller bare ting du ikke bruger (legetøj, spil, Anders And blade, pænt og rent tøj, fodboldstøvler, nips, bøger, smykker, tasker mm) ville vi bliver meget glade for, hvis du kom og afleverede det på læreværelset til Birgit.

Dinah og Katrine direktører for Guldbazaren.

Gnillev Wellness og spa
For at kunne give den ultimative wellness-oplevelse, mangler vi et ekstra fodbad. Hvis nogen har lyst til at låne os en sådan, vil vi være yderst taknemmelige. Derudover kunne vi rigtig godt tænke os, hvis vi kan låne nogle hvide duge, alm. hvide lagner el. lign. Så kan vi få indrettet et skønt miljø, I kan komme og slappe af i. Tingene kan afleveres på lærerværelset.

Mvh Louise – bestyrelseskvinde for Wellness

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, indendørs