I dag til morgensang fik vi sagt farvel og på gensyn til Pia.

6. klasse havde forberedt en fin lille film, som de i fællesskabet havde optaget en fredag aften på VF. Filmen havde Pia i hovedrollen, og viste mange rigtig gode og sjove situationer fra Pias undervisning. Yoga fyldte en del.

8. klasse spillede nummeret “Happy”, og havde selv skrevet en ny tekst. Pia fik gaver og tegninger fra alle elever, og slutteligt viste Pia en lille film med billeder af alle elever til musik af Nephew med nummeret “Tak Du”. Alt i alt en dejlig morgenstund hvor vi alle fik sagt tak og farvel. Pia stopper dog først fredag i næste uge, men da vi har anderledes uge næste uge, vil der ikke være fælles morgensang.

Ny lærer

Efter morgensang sad så vores nye lærer Lui inde på lærerværelset, og var klar til at sige goddag til hans nye kollegaer og elever. Lui kommer fra en stilling som folkeskolelærer i Holstebro. Han er for nylig flyttet til Hee, og nu er han så klar på et skoleskift til Velling Friskole. Lui er 34 år, og går ind og dækker Pias skema fuldt ud. Vi glæder os i den grad til samarbejdet, og har alle en rigtig god mavefornemmelse. Tag godt imod ham, når han starter op den 1. marts.

Generalforsamling 10. april

Vi gør opmærksom på, at indkommende forslag skal være formanden i hænde senet den 1. marts 2018.

sarahtang@velfri.dk

Emne- og projektuge

I næste uge har vi som bekendt anderledes uge. Det betyder som regel også andre sluttidspunkter, som er blevet, eller bliver, meldt ud via klassemails.

For første gang flytter vi det fysiske læringsmiljø for vores 7.8. klasse. Vi har simpelthen fået lov at låne Fjordvang Ungdomsskole hele næste uge. Det passer med de er på skitur, og vi så passer på deres skole. Altså et lille efterskoleophold uden overnatning.

Dejligt med det samarbejde vi har med de andre frie skoler her i Velling.

Vi slutter med et lille vers af Sigurd Barret fra hans sang “hvor du sætter din fod”. Vi sang den i forbindelse med vores farvel til Pia i morges.

“Hvor du sætter din fod,

drysser frø af de drømme du driver imod.

Ved de veje du finder,

Vil man snart plukke minder.

Om du flyver omkring eller står og slår rod,

bli´r der spor af din fod.

Billederne er fra vores gymnastiktræning i mandags.

På alles vegne