Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, smilende personer, nærbillede

Kære alle

I dag kom der brev til Velling Friskole, og brevet var adresseret til 0.1. klasse. En flot lille guldkuvert var det, og det virkede også til at indholdet kunne være rigtig interessant. Kl. 9.20 bankede jeg på døren ind til 0.1., mens de var så fordybet i juleklip, at de knap ænsede mig. Enkelte fik dog øje på kuverten, og sjovt nok var der en del, der kunne huske noget omkring en lignende situation sidste år. Anette åbnede kuverten, og vi kunne konstatere, at det var fra friskolenissen. Kuverten indeholdt ca. 40 små chokoladejulemænd, og en dejlig besked om at friskolenissen var klar til at gå december i møde sammen med børnene. Endvidere havde nissen også været på skolen i nat, for at lægge pebernøddej i køleskabet. Det betød så, at alle i 0.1. klasse skulle en tur i køkkenet for at bage årets første portion af pebernødder. Heldige børn. Der var dog et lille problem. Da 0.1. klasse kom ned til køleskabet, var der slet ingen dej. Det er da vist en drillenisse i år?

Juleværkstedsdagene

0.1. har på den måde taget lidt forskud på december måned, og i næste uge følger vi andre så med.

På onsdag og torsdag i næste uge arbejder vi i spændende juleværksteder. Alle elever har valgt sig på, og i øjeblikket pågår arbejdet med at få fordelt alle børn mest optimalt i forhold til deres ønsker.

0.1. klasse har fri begge dage kl. 12.30, og alle andre arbejder videre til kl. 13.30.

Fredag skal vi bl.a. hygge i klasserne og hen på Fjordvang Efterskole og se deres dramaforestilling. Kl. 14.00 åbner vi så dørene, for alle der har lyst til at bruge et par timer til at komme i julestemning. Støtteforeningen vil være til stede og have små juleboder med ting til salg.

Vær opmærksom på at Kirsten og hendes elever viser krybbespil kl. 14.50, og det er en lukket forestilling i den forstand, at når alle der ønsker at se forestillingen er kommet ind, så lukker vi dørene til gymnastiksalen.

Gymnastikdørene åbnes igen kl. 15.15, og så inviterer vi alle til fællessang i gymnastisksalen. Vi skal mærke suset af at synge sammen, og vi bliver flot akkompagneret af friskolens dygtige musiskelever, der har øvet sangene i juleværkstedet, der hedder julerock.

Vi vil gerne, at alle elever bliver til julearrangementet slutter, og det er senest kl. 16.00.

Vi håber at se mange.

Invitation til julehygge 18

Billedet indeholder sandsynligvis: 6 personer, smilende personer, folk, der står

Arbejdsdag

Nedenfor kan I læse et indlæg fra arbejdsudvalgt i bestyrelsen. Inden da vil jeg rigtig gerne på personalets vegne sige TUSIND TAK for den store indsats i forbindelse med rengøringsdagen. Det var en helt igennem dejlig fornemmelse at åbne friskolen mandag morgen.

En hilsen fra Bestyrelsen

Hvor var det fedt at komme ind i en knivskarp skole og Naturhus mandag morgen, efter 55-60 flittige forældre havde være rundt på hele skolen og gøre rent, male rum og sågar sat stakit op. Sikke mange ting der blev nået mange tak for indsatsen. Også en særlig tak til de respektive formænd som bidrog med et ekstra ansvar, og var med til at det hele kunne lykkes.

For skoleåret 2018/19 er der nu kun to arbejdsdage tilbage (9/3 og 4/5), og det er således sidste chance for dem, som endnu ikke har fået meldt sig på nogle af de 5 mulige dage. I den sammenhæng vil vi gerne give en reminder på, at vi i et forpligtende fælleskab skal bidrage med 2 dage pr forælder.

Hvis man ikke har mulighed for at deltage, eller det er vanskeligt at deltage i weekenden, pga. arbejde eller andet, så kommer her et godt tilbud:
Ifm. “Projekt nyt stakit” i naturhuset, kom vi kun halvvejs her i weekenden, og vi mangler således 5-6 mand, som har lyst til at samles om opgaven, som kan løses på 4-6 timer. Opgaven er lige til og man vil modtage simple instrukser inden.
Skulle du gå med en lille “byggemand-bob” i maven, og har lyst til at komme ud og få lidt frisk luft sammen med andre skønne mennesker, så kontakt Thomas Bjørnsgaard på tbj6950@gmail.com – 51887935, og aftal nærmere. Det vil være muligt at arbejde både hverdage og weekenden – I må meget gerne sætte “jeres eget hold” og aftale tidspunkt hvis det er muligt for jer, men det er også super fint hvis man bare melder tilbage, at det vil man gerne bidrage med. Vi forestiller os at opgave skal udføres inden det bliver alt for koldt = inden for den næste md.

God weekend og igen tak for jeres store bidrag og opbakning.

Og Multisalen……..?

Tja, i fredags havde vi jo et rejsegilde, og i den forbindelse vil vi gerne takke for de flotte gaver og kranse. Vi er omgivet af dygtige håndværkere, og i dag har de netop afsluttet taglægning på den ene side. Det går fremad lige som det skal, og det er vi yderst taknemmelige for.