En kontrastfyldt dag lakker nu så småt mod enden. I det flotteste og mest fantastiske løvfaldssommervejr, kunne vi her til morgen skyde motionsdagen i gang, og dem der overværede det, kan vist kun være enige i at det var svært ikke at smile, når man så ud over flokken. Lutter glade og energifyldte ansigter var at se hos alle vores elever. Det er da fantastisk, når man tænker over de strabadser, de alle skulle gennemføre.

Det blev til en god dag i fællesskabets tegn, og vi fik ønsket hinanden en god efterårsferie på bedste vis. Tak for bidragene til buffeten, og tak for hjælpen til de af jer der havde muligheden for at bidrage.

På vores facebookside kan I se en masse dejlige billeder fra dagen.

Dagen i dag var også dagen hvor Carl skulle begraves. Naturhuset valgte i samråd med bestyrelsen at holde lukket, så hele personalet fik muligheden for at deltage. Personalet mødte alle op i deres Naturhus jakker. Carl var så stolt af at bære den jakke, og det var derfor helt naturligt at have den på i dag.

Vores lokale præst Vivian begravede Carl efter ønske fra Carl kone Lajla. Det blev til en smuk og mindeværdig begravelse helt i Carls ånd.

Jeg tænker, vi alle er rykket en lille smule tættere sammen, og ovenpå denne uge med mindestund mandag og mange snakke mellem hinanden, nu har et godt fælles udgangspunkt at komme videre fra.

Endnu engang tak for de mange varme hilsner og tilbud om hjælp til både det ene og andet.

Forældrerådet tog som bekendt initiativ til en forældreindsamling, og vi har modtaget nedenstående fra dem:

I går eftermiddags var der blevet indsamlet 12.850 kr fra familier med tilknytning til Friskolen og børnehaven. Bedsteforældre havde sågar også kontaktet os og spurgte om de måtte være med, så der er mange der har bidraget i indsamlingen.

De 1.500 kr er gået til en flot stor krans, der kan pynte ved begravelsen i dag og gravstedet de kommende uger. Kransen er bundet med materialer med hovedvægt fra naturen, med bark, blade, bær og kogler – tilført nogle efterårsblomster. Alt sammen materialer som vi oplevede Carl var fantastisk til at inddrage i hans kunstværker sammen med børnene i alle billedværkstedstimerne og satellittens kreative hjørner.

De 11.350 kr er vedlagt en lille skrivelse til Laila og Louis, med et par ord om hvad vi har haft af dejlige oplevelser med Carl, og hvad han har efterladt af minder hos mange familier i Velling og omegn.
Kuverten bliver afleveret til Laila senere i dag, og hvis der fortsat kommer nogle penge ind i indsamlingen, så vil Kristina sørge for at formidle dem videre til Laila på et senere tidspunkt.

Tak for alle jeres bidrag.

Hilsen Forældrerådet i Naturhuset
Lene, Majbrit og Mette

Lus

Her til sidst vil det så handle om noget så hverdagsagtigt som LUS.

Vi har igen igen lus, og hvis nu ALLE fik kæmmet i efterårsferien, så kunne det jo være vi kunne få et par måneders pause. Så frem med kæmmekammen

Slutteligt vil vi gerne ønske alle en dejlig efterårsferie