For den da hvor har vores elever givet den gas i dag. Vi kunne heldigvis afvikle motionsløbet i tørrevejr, og det gjorde alt andet lige dagen mere overskuelig, end hvis det nu havde stået ned i stænger, sådan som vi har set de seneste par dage.

Soundboksen spillede for fuld styrke på parkeringspladsen, hvor alle jo vendte ind forbi for at få krydser. Om det var musikken, der gjorde det, skal vi lade være usagt, men i hvert fald oplevede vi nogle super motiverede elever der med godt humør og vilje gennemførte deres mål for dagen. Flot og imponerende.

Vi kunne jo desværre ikke spise sammen i år, men til gengæld fik alle klasserne en lækker kagemand til deling. Det betød så også, at de var i særdeles godt humør, da de kom ned i multisalen til fælles afslutning.

Vi har taget en masse billeder, og I kan se mange flere på vores facebook side. Billederne taler for sig selv.

WOWPARK SØNDAG D. 1 NOVEMBER.

Kære alle

Udvalget til støtteforeningen og skolen har i samråd besluttet, at aflyse vores store fællestur til Wowpark søndag d. 1 november. Det er vi rigtigt trætte af! men efter mange overvejelse er vi blevet enige om, at selvom restriktionerne i Wowpark sagtens ville kunne være overholdt, ligges der fortsat op til, at skoler og institutioner aflyser sociale arrangementer.

Vi havde fået lavet en rigtig fin aftale med Wowpark, som vi håber at kunne benytte på et senere tidspunkt, måske hen i foråret.

Vi vil fortsat arbejde på, at holde støtteforeningen i gang henover vinteren, men situationen pt. gør det ikke ligefrem let at arrangere noget. Skulle nogen af jer ligge inde med en god ide, i har lyst til at bidrage med, hører vi naturligvis gerne fra jer.

Rigtig god efterårsferie til jer alle.

Pernille, Araan, Anne Mette og Sarah

Et par dårlige dage måske?

En del elever har de sidste fjorten dage haft lidt dårlige oplevelser med en af buschaufførerne. Jeg har haft en snak med ham, og han har efterfølgende undskyldt over for eleverne og lovet dem, at han nok skal tale pænt til dem fremover. Vi kan jo alle have en dårlig dag, så skal vi ikke tro på, at det bliver bedre. Det skal selvfølgelig være trygt og rart at køre med bussen, og så skal vi jo i virkeligheden bare helt generelt være ordentlige ved hinanden.

Lad det være ordene og så håber vi ellers på, at I alle må få en rigtig dejlig efterårsferie.

På glædeligt gensyn

VUIF – Badminton

Badminton 2-8 klasse starter tirsdag uge 43 kl. 18.30 – 19.30 på Fjordvang Efterskole.

Vi har to tidligere friskoleelever til at træne, nemlig brødrene Søren og Anders fra Velling, så det bliver mega godt!

Har man ikke sin egen ketcher, er der mulighed for at låne.

Håber vi ses til opstart d. 20/10.