Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, ocean, barn, himmel, friluftsliv, natur og vand

Så fik vi skudt efterårsferien i gang, og for en stund vil vi hold fred omkring koblingsprocent, finanslov m.m. Men i uge 43 der går vi til den igen.

Fredagen inden efterårsferien er jo som bekendt ellers dagen hvor stort set alle skoler i Danmark afvikler Skolernes Motionsdag, og hold da op hvor er der bare gået til den i dag.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, ocean, himmel, barn, friluftsliv, natur og vand

De friske triatleter fra 5. – 8. hoppede i bølgerne ind ved Sorte Bakker for derefter at cykle 10 km og til sidst løbe 3 km hjemme ved friskolen. Vi fornemmer, at det endnu engang var en stor oplevelse, og der blev efterfølgende snakket noget om, hvordan man kunne optimere tiden i skiftezonen f.eks. ved at have sit tøj liggende klar. Rigtig mange slog nye rekorder og for 5. klasse var det første gang de kunne deltage, og det valgte alle stort set at gøre, det er da sejt. Endvidere fandt en del ud af at de faktisk havde flere kræfter undervejs, end de havde regnet med. Vandet var koldt, og når nu 5. klasse piger var de første, der hoppede i vandet UDEN våddragt, ja så forekom det lidt som om at det efterfølgende var svært for de resterende (drenge) at hoppe i våddragten. Så stort set alle gennemført uden våddragt prrhh.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, barn, friluftsliv, natur og vand

Hjemme ved friskolen løb alle de andre en 1,2 km rute rundt i Velling. Mange havde sat sig et mål for dagen, og så er det jo en personlig sejr, når man når sit mål.  Vigtigst er dog, at alle elever smilede og virkede til at være glade for deres egen præstation.
Efter de fysiske udfoldelser kunne vi sætte os til fællesspisning i gymnastiksalen. Det blev til en hyggelig og rolig spisestund. Mange forældre og bedsteforældre valgte at tilbringe dagen sammen med os, og det skal I have tak for. I havde alle smil på hele dagen, og det er så dejligt, når I vælger at lægge vejen forbi – tak for det.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, smilende personer, folk, der står, træ, barn, himmel, plante, friluftsliv og natur

På vores facebookside kan I se en masse billeder fra dagen.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, smilende personer, folk, der står, barn, friluftsliv og natur

Vi vil gerne ønske jer alle en rigtig god efterårsferie og på glædeligt gensyn mandag i uge 43 – husk idrætstøj til morgenidræt.