Vi nærmer os med hastige skridt efterårsferien, men lige inden den kommer, så skal vi alle have emneuge op til ferien.

0.1. skal have emne om trolde. 2.3.4. klasse skal arbejde med Grønland. 5.6. skal arbejde med vores verden og forsøge at skabe deres egen verden.

7.8. klasse skulle jo have været til København, men vi valgte at aflyse turen i sidste øjeblik. Det er virkelig ærgerligt og meget synd for dem, men det er jo desværre nærmest blevet et vilkår, vi ikke er alene om at have.

7.8. skal i stedet arbejde med de 17 verdensmål. De skal bl.a. præsentere deres verdensmål med en lille film, og fredag får de lov at hygge med diverse og se filmen Oliver Twist. De skulle faktisk have været i det Ny Teater og se forestillingen, men nu må de nøjes med det lille lærred i morgensang. Vi vil gøre alt for at forkæle dem, nu de må undvære. Planen er, at vi forsøger at lave en ny tur til foråret.

Sluttiderne for den kommende uge er lidt anderledes, men det vil de respektive lærere informere jer om.

Fredag har 0.-6. klasse motionsdag, og vi slutter denne dag kl. 13.30.

Denne uge et fredagsbrev med få ord, men det er da også meget rart ind imellem.

Billederne er fra i mandags, hvor vi alle fik friskpresset æblejuice efter morgenløb. En ældre dame havde doneret æblerne og Hans og Kirsten brugte et par timer i Forundringens Have på at presse dem. Uhhhmmm, det var lækkert. Eleverne løb i øvrigt de 1,5 km på mellem 4.40 og 10 minutter. Ganske flot når vi tager i betragtning at det gjaldt for alle uanset alder.

Fra musikskolen