Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, skærm

Tusind tak for sidst. Det blev til en rigtig god aften i selskab med Anders og hinanden. Dejligt med det store  fremmøde. Tak til bestyrelsen for et veltilrettelagt program og til 1. klasses forældre for alt det praktiske omkring arrangementet.

Det bliver et kort fredagsbrev i dag, nu hvor vi lige har været samlet.

I dag til elevmøde skulle alle klasserne fremlægge. I løbet af ugen har de i klasserne snakket om, hvad det kan betyde, når andre siger noget positivt om en, og alle behandler hinanden ordentligt. Klasserne skulle medbringe to punkter, de i klasserne kunne blive enig om. Jeg synes også, I skal have lov at se dem, så de kommer her.

Billedet indeholder sandsynligvis: 4 personer, folk, der sidder og indendørs

0. klasse

Give et kram, siger gode og pæne ting, rart med godmorgen og hej, stoppe når der bliver sagt stop, at alle kan lege sammen, dejligt når man føler sig tryg og føler man har venner.

1. klasse

Siger noget pænt (f.eks.) du er sød, husker at sige undskyld, når nogen spørger en om man vil være med i legen.

2. klasse

Sier ja til at lege når nogen spørger, at blive spurgt om man vil lege.

3. klasse

Mn bliver glad når man bliver rost, når der bliver sagt rare ting til en, når man siger TAK, Husk “sidt-pyt”, så man kan komme videre

4. klasse

Når man får ros, når man bliver respekteret.

5. klasse

“kom igen” når man laver fejl, bliver spurgt om noget på en venlig måde.

6. klasse

Når man får ros, bliver lagt mærke til, når andre siger godmorgen.

8. klasse

Når der bliver sagt noget pænt om ens udseende eller tøj, når man får at vide af andre at man er god til noget.

7. klasse nåede ikke deadline, da de har været på tur både onsdag og torsdag i denne uge. De har dog snakket om det.

Mange gode og kloge ord fra børnene. Jeg tænker vi voksne ind imellem godt kunne lære noget af vores børn her eksempelvis på arbejdspladserne, Christiansborg, Det hvide Hus og mange andre steder.

I næste uge har elevrepræsentanterne besluttet, at klasserne skal snakke om, hvordan vi bliver bedre til at sige godmorgen og hej til hinanden. Endnu et godt fokuspunkt.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, folk, der sidder, bord og indendørs