Billedet indeholder sandsynligvis: ocean, himmel, sky, strand, friluftsliv, vand og natur

1000 tak for sidst – for en dejlig og festlig indvielse af Multisalen. Alle sejl var sat til, så det blev en skøn dag for store og små!
Vi har haft en stille og rolig uge her på friskolen. Vi har godt kunne mærke, at 5.-6. kl. har været på tur – der var så mærkeligt tomt til morgensang, og følgevennerne manglede deres makkere! 7.-8. kl. har dog nydt at have storafdelingen for sig selv!
Det forlyder, at 5.-6. kl., Lui, Sussie og Peter har haft en dejlig uge i Slesvig – det glæder vi os til at høre nærmere om!

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, himmel, græs, barn, træ, friluftsliv og natur

På søndag drager 7.-8. kl., Tine, Maria og Birgitte afsted mod Tjekkiet. Hvert 2. år er vi på kulturtur til København, og hvert 2. år er vi på naturtur – denne gang til Det Bøhmiske Paradis i Tjekkiet. Vi skal til Theresienstadt, på trekking, rapelle, klatre, på teambuilding – cave and rope, nyde den fantastiske natur, hygge og socialt samvær, og til sidst tager vi et døgn i Pragh, hvor vi skal opleve storbyen og dens seværdigheder osv. Det bliver fantastisk!

Billedet indeholder sandsynligvis: 6 personer, indendørs

Ellers er næste uge også fyldt med store oplevelser her hjemme på skolen, hvor der er emneuge/anderledes uge: 0.-1. kl. skal have emne om ”Køer”, hvor de blandt andet skal på besøg på Johan Gohr’s gård. 2.-4. kl. skal have om ”Børn i gamle dage” – de skal arbejde på 3 forskellige værksteder, og skal også en tur til Hjerl Hede. 5.-6. kl. skal evaluere deres Slesvigtur og ellers have faglig fordybelse. Det bliver helt sikker endnu en dejlig uge på Velling Friskole.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, træ, plante, bro, græs, barn, friluftsliv, natur og vand

Billederne er fra 5.6. klasses Slesvigtur. Der er mange flere på VF´s facebookside.

Birgitte