Hermed et informerende fredagsbrev.

Arbejdsdage:

Arbejdsudvalget har gjort tilmeldingerne op, og det er kun ganske få, der mangler at få sig tilmeldt arbejdsdage. Det er virkelig positiv og fantastisk – sådan.

I morgen, lørdag den 5. sep., er der havedag. Vi har mange ting på programmet, og I må meget gerne medbringe diverse haveredskaber, trillebøre og meget gerne trailere, så vi kan få noget kørt på genbrugspladsen. Mikael Biehl er fomand på skolen, og Kristina er formand i børnehaven.

Alle mødes i skolegården bag ved skolen til fælles morgenmad klokken 9.00. Her fordeles opgaverne og dagen forventes at slutte senest kl. 15.00.

Vi vil meget gerne undgå alt for megen trafik indenfor på selve skolen og børnehaven. Benyt gerne håndvaske og toiletter ved omklædningsrum, og ellers har vi tre udendørs håndvaske udenfor værkstedsbygningen

Personale:

Som det nok er de fleste bekendt, så er Esben blevet sygemeldt med dårlig hofte. Som vikar til Esben har vi ansat Johanne, der også var hos os sidste år. Hun går ind og tager de fleste af Esbens timer, ja hun har sågar kastet sig ud i værkstedsfagene – sejt. 3. klasse får Louise og Johanne til matematik, og om fredagen er Lea med i stedet for Johanne. De er altid to på klassen. Louise kender klassen rigtig godt, og har været med i de fleste matematiktimer sidste år. Johanne skal på højskole i det nye år, men indtil da er hun sammen med os.

På kontoret har vi ansat Karin Brammer, der kommer fra Skjern. Karin vil være her onsdag og fredag, og har I noget på hjerte vedr. skolepenge eller lignende, så kan I træffe hende de to dage.

Morgenidræt:

Vil hjælpe jeres børn med at huske idrætstøjet om mandagen. Vi har jo alle fælles morgenidræt på skemaet, og alle møder derfor op i idrætstøj og beholder det på hele dagen. På den måde er vi jo ens og lugter ens – hele dagen.

Fripladstilskud:

Sidste chance for at søge om fripladstilskud er onsdag den 9. september. Skemaet til udfyldelse kan hentes på kontoret. Har I spørgsmål vedrørende tilskuddet, er I meget velkommen til at ringe til mig (Peter).

Skolebilleder

Den 17. og 18. september kommer Odense Skolefoto og tager gruppe og enkelt billeder af alle vores elever. Efterfølgende kan I gå på nettet og bestille dem, hvis I har lyst til det. Det kommer I selvfølgelig til at høre meget mere om.

Coronaskole

Coronaen trives os bekendt i bedste velgående, men heldigvis ikke på Velling Friskole. Vores hverdag fungerer rigtig fint, og selvfølgelig er det træls og begrænser os, men det er nu engang sådan det er , og det har vi så fundet ud af at være i. Godt for det.

Vi savner dog jeres gang på friskolen og især til vores morgensamlinger. Heldigvis siger vi godmorgen til jer, og en del af jer kommer også ind sammen med jeres børn om morgenen og om eftermiddagen. Det er godt, så I ikke kommer for langt væk. Vi vil forsøge, om vi ikke kan tilrettelægge nogle af vores morgensamlinger, så de kan tilgodese, de af jer der har lyst til at være med. Måske bliver det med en form for tilmelding, men det vender vi lige tilbage med. Punktet er på til bestyrelsesmøde i næste uge.

Ellers er det virkelig dejligt at høre hvordan I på alternative måder får holdt fødselsdage og arrangeret klassearr., så I kan møde hinanden. Vi stiller gerne udendørslokaler og sprit til rådighed. Endvidere er vi jo i besiddelse af en god skolebus ‘, som også kan lånes ud til diverse fødselsdage eller klassearr.

Husk, forældrerådet der blev valgt ind sidste år, står for et arrangement i det nye skoleår, inden det nye råd bliver valgt ind. Det blev aftalt på diverse forældremøder sidste år.

Fritidsaktiviteter:

Nedenfor gør vi lidt reklame for diverse foreningers udbud af fritidsaktiviteter. Dette er for de fleste børn også en vigtig del af deres liv, så derfor tager vi det gerne med.

Kan downloades som pdf her:

VUIF indesæson 2020

Ringkøbinggarden

Ringkøbinggarden søger børn og unge 8-24 år

Du behøver ikke at have spillet musik før. Vi lærer dig alt hvad du har brug for – vi har dygtige instruktører, og tilbyder  GRATIS solounderundervisning i Ringkøbing-Skjern Kulturskole (musikskolen)

Mandag d. 5/10 kl. 18:30: Informationsmøde på Generator
Mandag d. 12/10 – 23/11 kl. 18.30 : Aspirantforløb på Alkjærskolen
Mandag d. 30/11 kl. 19.00: Optagelseselskoncert på Generator

Aspirantforløbet strækker sig over 2 måneder. De første par gange får du mulighed for at prøve forskellige instrumenter, inden du vælger, hvad du helst vil spille på. Du kommer til at spille sammen med de andre i Garden, og vi sørger også for nodeundervisning og eksercittræning, så alle kan gå pænt i takt, når vi er ude at optræde. Aspirantforløbet slutter med en offentlig koncert, hvor du er formelt optaget i Ringkøbinggarden.

Som medlem af Ringøbinggarden bliver du en del af vores musikalske fællesskab med nye venner og spændende oplevelser. Du får lært at spille på et instrument, du får fin uniform, og du kommer med på ture – også til udlandet.

Vores forventninger til dig:

1. Du deltager i den ugentlige fællestræning hver mandag 18.30 – 20.30
  2. Du deltager i soloundervising i Ringkøbing-Skjern Kulturskole (musikskolen) i minimum 12 mdr. Vi betaler al din soloundervisning de første 6 mdr., og i de næste 6 mdr får du dækket halvdelen af omkostningerne. Kulturskolens normalpris for 20 min. soloundervisning er i øjeblikket 975/kvartal
  3. Du øver dig hjemme på det udleverede instrument, så du bliver god til at spille på det
  4. Du betaler et årligt kontingent på kr. 150 om året for at være med i Ringkøbing Garden

Tilbudet gælder alle nye gardere under 25 år, samt I tidligere gardere, der får lyst til at melde jer ind i Garden igen.
Kan i ikke møde på Informationsmødet, så kom ud og få en snak med os, vi øver hver: mandag aften fra kl. 18.30 – 20.30 på Alkjærskolen.

Kontakt Carsten på tlf.: 2224 0704 eller formand@ringkobinggarden.dk
www.ringkobinggarden.dk