Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, sko og bord

Denne uge bød på et arrangement i det store fællesskab. Onsdag drog vi jo alle mand afsted til Ølstrup Friskole for at være sammen med ca. 400 friskolebørn fra de seks friskoler, vi jævnligt netværker med på flere planer. Vejrudsigten så ikke for lovende ud, men heldigvis havde stort set alle eleverne fornuftigt tøj på til at være ude i. Hvad er det nu man siger: “der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”.

Under alle omstændigheder havde vi alle en forrygende god dag, også de ældste elever der med blå læber var i kajak, på sup og sejlede på hjemmebyggede tømmerflåder, der ikke nåede særlig langt ud på vandet, før end de gik ned som en anden Titanic. På trods af vejret, og det at alle blev våde, så var der gang i den over alt i Ølstrup, og alle 550 elever gik virkelig til den.

Billederne i fredagsbrevet er fra faget “Bæredygtig dannelse”. Eleverne i 5.6. klasse havde om den indre bæredygtighed. En god, rolig og stille stund i en ellers hektisk hverdag med fuld knald på.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, sidder, barn, sko og friluftsliv

Indvielse af multisal

Lige præcis om 7 dage og to timer løber den officielle indvielse af vore Multisal af stablen.

For ca. seks år siden blev de første tanker om en hal i Velling sået. Et borgermøde i november 2013 samlede en god flok nysgerrige mennesker, og i løbet af aftenen blev der sat gang i en masse tanker om, hvordan sådan et projekt kunne skrues sammen.

Placeringen skulle være på fodboldbanen længst ud mod fjorden med græs på taget og måske også en enkelt håndboldbane i det fri. Jo, der var vilde planer, og så småt blev der sat et arkitektfirma på sagen, og lige så stille blev der skruet ned for ambitionerne. Nu kom hallen til at ligge for enden af friskolen indeholdende en stor hal med tilhørende klublokaler og fitnessrum.

Et cykelsponsorløb blev stablet på benene, og Vellingboerne og forældre og børn fra friskolen cyklede næsten en halv million ind. Vildt imponerende og nu skulle der knokles for at få samlet de sidste 11,5 millioner ind. Jo, jo gejsten var der, det skulle kunne lade sig gøre.

Men det kunne det bare slet ikke. Som tiden gik, viste det sig at ingen fonde ønskede at støtte op om projektet, kommunen havde haller nok rundt omkring og langsomt spredte der sig langsomt en modløshed i udvalget.

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der sidder og barn

Faktisk var projektet endog meget tæt på at blive skrinlagt i foråret 18.

Kvinden i buret ved sommertræf 2018 fik sat skub i projektet igen. Det var ikke blot de mange penge, der på helt fantastisk vis blev indsamlet, det var lige så meget den stemning af “vi kan” der spredte sig.

Det har virkelig været seks turbulente år, og der er alt mulig grund til at fejre, at vi alle lykkedes med projektet.

Alle de frivillige kræfter der har ydet en kæmpe indsat skal takkes, multisalen skal fejres og det gør vi næste fredag med en officiel indvielse fra 15-17, og så slipper vi ellers tøjlerne lidt mere til en gang Tapas fra kl. 17.

Tilmeldingsfristen er udsat til søndag aften, og vi håber at flere får lyst til at komme og være med.

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, smiler, sidder, barn, bord og sko

VUIF:

Så er vintersæson klar med volley, floorball, badminton, svømning, futsal og masser af gymnastik!

http://Se https://vuif.eu/

eller her