Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, svømmebassin, barn og friluftsliv

Inden vi ser os om så banker efteråret på døren. Denne uge har jo været helt forrygende med det mest fantastiske sensommer vejr. Ugen har også været forrygende på mange andre områder, og vi fornemmer virkelig, at vi er kommet godt i gang hele vejen rundt.

Vi tilstræber jo, at vores elever får oplevelser der ligger udenfor friskolen. Teori kobles sammen med praksis. I onsdags var 0.1. på genbrugspladsen, i dag var 5.6. på biblioteket på cykel samtidig med 2. klasse var på Holmager Økologi bl.a.for at se hvordan man høstede i gamle dage. I næste uge er der fælles friskoledag for alle, og på fredag skal 7.8. klasse på svampetur i Hoverdal med en naturvejleder. Og så arbejdes der ellers på højtryk med turene til Slesvig og Tjekkiet. Pyha, men det er da sådan det skal være.

Den kommende uge byder på fælles friskoledag sammen med Hover-Torsted, Stadil Vedersø, Ølstrup, Grønbjerg og Herborg Friskole. Det er onsdag den 4. sep., vi drager til Ølstrup. Alle elever skal bare møde ind til normal morgentid iført idrætstøj og en stor madpakke og drikkedunk i en lille taske. Det skal nok blive godt, og denne gang krydser vi fingre for at vejret holder. Alle elever har fri kl. 13.30.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer

Billedet indeholder sandsynligvis: tekst

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, spiser, står, shorts og friluftsliv

Så er de her – gymnastiktiderne for den kommende sæson.

Træningstider 2019-2020 ver.2

Alle hold starter i uge 39.

Som noget nyt er der kommet et rent drengehold fra 4. klasse til 8. Vi håber, det kan være med til at tiltrække en masse seje drenge, der finder glæden ved at gå til gymnastik.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der sidder, barn og friluftsliv