Kære børn og forældre

Så lakker en helt almindelige skoleuge mod enden, og engang imellem er det godt med lidt hverdag til at skabe ro omkring børnene. De fleste har i en eller anden udstrækning nye lærere eller fag, som de lige skal vænne sig til, og her kommer hverdagen os til gavn.

Vi holder af hverdagen, og nyder morgensang, frikvarterer og masser af varierende undervisning.

En del af hverdagen er også elevdemokrati, og i dag blev de nye elevrødder præsenteret til morgensang. Vi glæder os til at høre, hvad de og deres klassekammerater har på hjerte i dette skoleår. Tak til Cæsar Emil, Ida, Simon, Luna, Peter, Mads, Lily, Jonathan, Astrid og Asta for deres engagement!

Jubilæum

Nu er programmet på plads for fejringen af Friskolens 30-års jubilæum. Husk at dagen er en obligatorisk skoledag for alle elever, og hvis I af en eller anden grund er forhindrede, skal I give besked til klasselæreren. Vi håber selvfølgelig at forældre og søskende også har mulighed for at deltage.

Dagen starter kl. 9.00 og slutter kl. 13.30, og der er lidt forplejning undervejs.

Åben Morgensang

Årets første Åben Morgensang er torsdag den 8. september. I kan de datoerne for Åben Morgensang resten af året her:

Buskort/rejsekort

Vi oplever stadig udfordringer med bestilling og levering af buskort, efter det er gået over til rejsekort. Malene er på sagen, og hvis I har bestilt og ikke har modtaget rejsekortet, kan I kontakte hende på kontor@velfri.dk.

Arbejdsdag

Thomas Bjørnsgaard er formand og kan træffes på 51 88 79 35 ved afbud eller lign.

Husk vi møder ind kl. 8.30 til morgenmad og så vil der være lidt let forfriskning i løbet af dagen, hvorfor vi slutter kl. 13.15 med fælles “tak for i dag”.

Følgende har meldt sig på – og skulle der være en fejl må I gerne vende tilbage på følgende mail: arbejdsdagvf@gmail.com

.

Begge forældres for- og efternavn (kommer I ikke sammen; kan I udfylde et skema hver)
Janni Jensen Bjarne Nørmark
Katrine og Jeppe Wolff
Nicki og sidsel Søgaard
Amalie og Mikkel Amby
Kristoffer og Sara Brun
Michael Aarup og Lene Østergaard
Diana Kjærgaard, Dennis Rindom.
Henrik Johansen & Thina Green
Signe og Patrick Laursen
Mie og Peter Lindegaard
Anette Noesgaard

Det var alt for denne gang.

Ha´en forrygende weekend,

Karoline