Så nærmer den sidste uge af dette skoleår sig. Et skoleår der har været væsentligt anderledes og helt uforudsigeligt. Vi hæfter os ved, at vi ovenpå denne fantastiske sommeruge, kan konstatere at vores 161 elever trives og generelt har det godt.

I sidste uge nævnte vi det dårlige sprog som et fokuspunkt, der skulle arbejdes med især i de mindste klasser. Nogle få responderede på fredagsbrevet og enkelte nævnte, at de ellers fornemmede en god trivsel mellem børnene. Vi vil gerne understrege, at vi også generelt oplever en god trivsel blandt vores elever, det er blot de ofte grimme henkastede bemærkninger der kan gøre en ked af det, vi skal have fokus på at få udryddet. Det er som egentlig ikke mærkeligt, at vi ind imellem skal have et særligt fokus på sproget, sådan har det vel altid været. Det er blot vigtigt, at vi viser vores børn, at vi ikke vil have det dårlige sprog, og at vi rent faktisk mener det, når vi siger det.

I forrige fredagsbrev fortalte vi lidt om programmet for den sidste skoleuge, nu kommer det lige igen i en mere detaljeret udgave.

Som udgangspunkt har vi jo normalt skema mandag, tirsdag og onsdag. I en del af timerne vil der være fokus på bogaflevering, at få ryddet op i klasseværelset, skuffer, skabe og så på elevernes udeområder. I må meget gerne kigge efter bøger derhjemme, så vi kan få dem samlet ind og sat på plads.

Vi skal også have tømt alle garderober, så her må I også meget gerne være behjælpelige og lige kigge forbi garderoberne.

Torsdag er det klasselærerens dag.

0. og 1. klasse skal på tur, 2. klasse skal hjem til Kirsten, 3. bliver på friskolen, 4. klasse cykler hjem til Tine sammen med Esben, 5. klasse bliver på friskolen, 6. klasse tager en tur til fjorden sammen med Lui og Maibritt, 7. klasse skal til Maria og endelig drager 8. hjem til en tændt grill hos Birgitte.

Vejret ser jo ud til at arte sig helt fornuftigt, så det skal nok blive en god dag.

Fredag ser programmet ud som følger:

7.00                 Lærerne spiser morgenmad med 8. klasse

8.10 – 9.00     Morgensang i Multisal hvor vi får sagt ordentligt farvel til 8. klasse

9.00 – 9.30     Frikvarter

9.30 – 10.30   Årets fodboldkamp 8. klasse mod personalet

10.30 – 11.30 Udefrikvarter på områder og madpakkespisning

11.30 – 12.30  Egne klasser – skoleåret sidste time

12.40 – 13.15  Fælles afslutning i Multisalen

13.25                 Alle får fri

Pga. Covid-19 er det desværre kun 8. klasse, der kan have forældre med på dagen.

Vi glæder os til skoleåret sidste uge sammen med vores gode elever.

I samarbejde med Ringkøbing – Skjern kommune
præsenterer Ungdomsskolen årets sommercamp 2020:

SOMMERFERIE MED UNGDOMSSKOLEN!
SOMMER & SOL
UGE 27 & 32
SOMMERCAMP MED UNGDOMSSKOLEN!
Forskellige aktiviteter hver dag!
Klatring – Aktiviteter på vand – Streetpark aktiviteter – T-shirt print
Porcelæns maling – Klubaktiviteter og meget mere!

FAQ – sommercamp

Sol og sommer uge 27 og 32 – Plakat