Fredagsbrev uge 25


Kære børn og forældre

Garderoberne er tømte, væggene er bare, vores skridt giver genlyd på gangene og det er tid til årets sidste fredagsbrev. Efter en sidste skoledag med fest og farver, fodboldkamp, vandkamp og afsked med 8. klasse er her stille og tomt.

Det har været et vildt skoleår – både for mig, men helt sikkert også for både børn og voksne. Sidste sommer brugte jeg meget tid på at spekulere over, hvad jeg dog gik ind i som friskoleleder. Mavefornemmelsen var god og forventningerne til Velling Friskole var store. Jeg var meget spændt på, hvad dette år ville bringe.

Og sikke et år det blev. Selvom corona også kom til at præge dette skoleår, har vi fået indfriet det vi satte os for; nemlig at genstarte traditionerne og fællesskabet på Velling Friskole efter en periode med fællesskabstørke – og vi nyder at vi igen kan være sammen på kryds og tværs.

Det har været skønt at være med til og fantastisk at opleve sammenholdet, fællesskabet og alt det der er muligt, når vi løfter i flok. Det er helt unikt, det der foregår på Velling Friskole, og for mig er det et privilegie at være en del af.

Sommerferien betyder også afsked. Vi sender vores dejlige 8. klasser til næste etape i deres liv. Samtidig sender vi fem elever videre og modtagere lige så mange. Marias sidste arbejdsdag nærmer sig også, og vi tog afsked med hende torsdag morgen til morgensang. Maria vil blive savnet af alle her på skolen, og Ollerup Friskole er heldige med at hun har valgt dem, som sin næste arbejdsplads. Alle skal selvfølgelig have alt muligt held og lykke fremover.

Lidt praktisk info

Skemaerne for næste år ligger nu på hjemmesiden. I kan også se dem her:

Elevskemaer 22-23

I år har vi ét grundskema, men der er både en sommer- og en vinterperiode, fordi skemaet ændrer sig, når vi har udeskole.

Glemte sager fylder en del i aulaen, og I kan stadig nå at komme forbi og tømme garderober og kigge efter glemte ting og sager. Skolen er åben hver dag indtil uge 29 og 30, hvor der er helt lukket (kontoret er dog kun åbent i næste uge og igen i uge 31).

Mail- og adresselister opdateres inden skolestart. I må meget gerne give Malene besked på kontor@velfri.dk, hvis I har ændret mail, telefonnummer eller adresse, så hun kan opdatere listerne til næste skoleår.

Buskort bliver udleveret lige efter sommerferien

Skolemælk for næste år kan bestilles allerede nu:

Ønsker dit barn i det nye skoleår skolemælk, er det allerede nu muligt at forudbestille til efter sommerferien.

(Er du allerede abonnent på skolemælk, fortsætter dette automatisk til næste skoleår).

Kickstart én af dit barns gode vaner ved at oprette en profil på www.skolemælk.dk og dernæst bestille dit barns yndlingsmælk.

Læs mere her om hvordan skolemælksordningen fungerer: Abonnement på skolemælk

Du er altid velkommen til at kontakte skolemælksteamet på skolemaelk@mejeri.dk eller på tlf. 87 31 21 40

 

Til slut et par glimt fra “match of the year”, hvor 8. klasse vandt over lærerne med et eneste mål…

Jeg sendte eleverne på sommerferie med et slideshow over årets gang. De fleste af billederne vil I kunne genkende fra Facebook, men til de nysgerrige, kan I også se det her:

Året der gik 21-22

I må have en fantastisk sommerferie. Vi glæder os til at se børnene igen til en festlig første skoledag onsdag den 10. august kl. 9.00 – 12.00.

De varmeste sommerhilsner,

Karoline