fredagsbrev uge 24

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der sidder og barn

At mærke på stemningen på friskolen i dag, så virker det til at en del går rundt med sommerfugle i maven, og glæder sig helt vildt til at teltet i aften vil syde af god energi og en masse fantastiske, kreative friskolebørn, som vil levere det ene flotte musiknummer efter det andet. Det bliver så godt, og vi vil mene vi er så klar. Startskuddet lyder kl. 19.00, og inden da er der mulighed for at købe sig lidt aftensmad.

Alle er velkommen, så tag gerne hele den pukkelryggede med i aften. Vi ses i teltet til en på alle måder flot aften i aften. Husk at vær lidt imponeret det er der god grund til.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, sidder

Uge 24

Ugen har endnu engang budt på gode anderledes undervisning. I tirsdags cyklede 6. klasse afsted med deres følgevenner i 0., ud til Forundringens Have for at sidde alle mulige steder og læse højt for dem. Da de kørte afsted på deres cykler med hjelm og veste store og små, gav det anledning til en lille lump i halsen, må vi jo nok indrømme.

I dag havde 5.6. klasse i faget bæredygtig dannelse gjort klar til en lille mindfulness stund for de mindre klasser. I flere lokaler var der måtter på gulvene, og dejlig stille musik strømmede ud af højtalerne, og så var der ellers dømt ro på.

Alt imens de øvrige i 5.6. klasse havde besøg af byrådspolitiker fra SF og medlem af Teknik- og Miljøudvalget i RKSK Niels Rasmussen, for at høre om ham efter kommunens planer på det bæredygtige område. Jo, det er et fag der er kommet for at blive, og et fag vi hele tiden udvikler på.

Billederne er fra Mindfulseancen.

Vi ses jo nok lige om lidt.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der står, sko og indendørs

Fodbold WM i Satellitten

I næste uge er der fodbold på programmet i vores gode Satellit. Jeg har ladet mig fortælle, at for at det kan blive rigtig godt, så vil der være fint hvis jeres børn har muligheden for at blive lidt længere, end de måske plejer. Årsagen er at for at alle kan være med, så skal der lige ventes på, at de ældste elever i skolen får fri. Hermed er opfordringen givet videre.

Ringkøbing Skjern Musikskole

Der er rigtig mange børn på Velling Friskole, som går i Ringkøbing Skjern Musikskole.
De får undervisning enten på Ringkøbing Skole eller her på Velling Friskole.
Nogen spiller solo, nogen spiller 2 sammen, andre spiller på hold. Der er mange muligheder.
Efter sommerferien vil der være flere tilbud om undervisning her på Velling Friskole.
Soloundervisning i klaver, guitar, fløjte. Det kan også være i hold med 2 elever.
Musikkarrusel for kommende 1. og 2. klasse. Her skal være mindst 9 elever. Eleverne vil i løbet af året komme til at spille
på 3 forskellige instrumenter. Hver time slutter med at alle 9 spiller sammen i et stort orkester.
Blæserband for kommende 3. – 6. klasse. Her kan være max 8 elever.
Læs her mere om de forskellige tilbud og priser.

Velling Friskole 19-20

Velling Friskole 19-20 Blæserband Velling Friskole

Kirsten

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk, der sidder, bord og indendørs