Kære børn og forældre

Sikke en skøn uge vi har haft! Der har virkelig været gang i den med lejrskole for 0. – 6. klasse og anderledes dage for de ældste elever med bl.a. ture ud af huset og overnatning på skolen. Jeg havde selv mit madhold fra 7. klasse med ude at fiske i Hvide Sande i onsdags, mens billedkunst- og musikholdet var på kunsttur, og jeg var på Bjørneborg hele torsdag. Begge dele var bare en kæmpe fornøjelse. Jer der har haft børn på lejrskole, kommer helt sikkert til at høre meget mere om det, og jeg er jeres børn, har fået en fantastisk oplevelse med hjem i rygsækken.

Sådan en fælleslejrskole skubber virkelig til grænserne og alle er helt sikkert blevet udfordret på et eller andet, om det så har været omkring maden, at sove ude blandt andre, at kravle ned af den stejle skrænt til vandet, at holde styr på sine egne ting osv. Men heldigvis har de været i gode trygge hænder blandt en flok engagerede og tålmodige lærere, som formåede at sørge for mad, knus, gode grin og fede aktiviteter og som samtidig var omkring børnene hele tiden, og eleverne vokser virkelig på sådan en tur.

Det var samtidig fedt at se relationerne blomstre på kryds og tværs af aldersgrupper og opleve hvordan alle børn bare engagerede sig og deltog i alt det, der var planlagt for dem. Det er virkelig en flok seje unger vi har her på VF – og ikke mindst en flok seje lærere (som virkelig har fortjent den ekstra fridag, som pinsen bringer med sig.)

Arbejdsdage

Vi har også nogle ret seje forældre her på skolen, og det blev igen understreget til sidste arbejdsdag, hvor skolen blev malet udvendigt og udeområderne kom til at stå skarpt. Tak for jeres indsats – det betyder rigtig meget for alle os, der har vores gang på i og omkring skolen.

I forbindelse med arbejdsdage har et par forældre udarbejdet et lille spørgeskema med henblik på at gøre dagene endnu bedre. I må meget gerne bruge et minut eller to på at svare på det:

30-års jubilæum

Som I nok ved står skolens 30-års jubilæum snart for døren, og vi kan stadig godt brug nogle forældre, der vil være med til at stable et arrangement på benene.

Hvis det har interesse, kan I kontakte Mitzie enten ved at skrive en mail til mitziehedevang@velfri.dk eller en sms på 60184732.

Vi regner med at jubilæet kommer til at foregå den 17. september, så sæt gerne X i kalenderen allerede nu.

Til sidst følger lidt info omkring Sommertræf i Velling samt en invitation til Skolefodbold i Skjern:

”Stjerne for en aften” fredag d. 10. juni

Der bliver øvet og øvet i musiktimer og frikvarterer, og snart er vi klar til den hele store aften:
”Stjerne for en aften” fredag d. 10. juni.
Alle klasser fra 0. – 8. klasse vil her spille og synge hvert sit nummer.
Der er næsten ingen afbud, så I kan se frem til en aften med næsten 160 børn på scenen.
Der bliver en generalprøve i sommertræfteltet om eftermiddagen fra kl. 13.30 – ca. 15.30.
Her vil vi ligesom om aftenen spille de forskellige numre i rækkefølge med de yngste i 0. klasse først

og de ældste i 8. klasse til sidst. Det er vigtigt, at alle kan være der – også til generalprøven.
Alle skal så være klar igen om aftenen kl. 19.00 til det store show!
Jeg glæder mig 😊

Mange hilsner fra Kirsten

Sommertræf

Vi Vil i Velling! Og vi vil hinanden!

Derfor glæder rigtig mange sig til, at vi endelig kan holde sommertræf i Velling igen!

Og som sædvanligt bliver det skudt i gang med et løb. Dog et lidt anderledes løb i år.

6 km igennem naturen. Op over og under forhindringer og gennem å og fjord.

Torsdag d. 9. juni. Opvarmning kl. 18.15 – afgang 18.30.

KOM MED

Skynd jer at tilmelde jer et fedt løb og vær med til startskuddet på Velling Sommertræf

Tilmelding direkte på dette link:

Se mere om tilmelding på Vi vil i Velling og på www.vuif.eu

Derudover er der Bamseløb for de mindste. Ca. 1,5 km hvor det gælder om at finde bamser.

Invitation til Skolefodbold i Skjern

Til jer der er i klasseforældreråd, kan dette måske være et bud, på en fed dag for klassen. I år løber det af staben 10. og 11. september:

Skolefodbold A4-FLYERS_FOLKESKOLEN.2022

Jeg håber, I får en dejlig pinse.

Hilsen Karoline