Jeg får lyst til at starte denne uges fredagsbrev med Holger Drachmanns “Se det summer af sol over engen”.

Se, det summer af sol over engen,
honningbien vil fylde sin kurv,
og der pusles ved bordet og sengen
af den fattigste sisken og spurv;
og der jubles hele dagen,
men mod kvælden bli’r alting så tyst,
våren synger sin sang, det er sagen,
og mit hjerte bli’r voks i mit bryst.

Hvor er det bare fantastisk dejligt at mærke varmen fra solen, og at det måske rent faktisk er den danske sommer, der er på vej.

I øvrigt på et super godt tidspunkt for på søndag skal størstedelen af 7. klasse konfirmeres. Alle har i ugerne op til holdt vejret i forhold til aflysninger af den ene eller anden art grundet Corona. Nu ser det ud til at det lykkes og endda med en vejrudsigt, der siger masser af sol og sommer over byen, engen, heden, klitterne og hvor der ellers holdes fester.

Vi vil gerne på forhånd ønske de kommende konfirmander en rigtig god dag og et stort tillykke med konfirmationen. Samtidig håber vi, at blå mandag bliver en dejlig og minderig dag for alle. Kære konfirmander vær nu nogle gode frøer og pas på og hold øje med hinanden hele dagen, så bliver det en fremragende dag for alle.

Smukke unge mennesker. Nanna og Sarah var desværre fraværende i dag, da billedet blev taget.

Stort tillykke til:

Arthur, Frida, Ida, Josefine, Kasper, Kirstine, Laurids, Lukas, Malte, Marie Louise, Maxmilien, Nanna, Nico og Nynne og Sarah.

Hans Christian, Johanne og Liv skal konfirmeres lidt senere.

Arbejdsdag

Tusind tak for sidst til alle jer der deltog i arbejdsdagen. Det var simpelthen en forrygende dejlig dag i det store fællesskab. Jeg kan fortælle jer, at personalet var imponeret og taknemmelige da de mødte ind mandag morgen. I øvrigt sejt at have en formand, der kan køre minilæsser og faktisk også traktor.

Kan være et billede af 2 personer, udendørs og tekst, der siger "41 WEIDEMANN IP6C"

Ny skoleleder

Bestyrelsen opfordrer alle til at sprede budskabet om, at Velling Friskole søger ny skoleleder.

Gå gerne ind på facebooksiden og del opslaget, så vi kan komme langt omkring.

Kan være et billede af 1 person og tekst

Fodbold dag

Det var meningen at fodbold udvalg vil have lavet en mindre fodboldturnering den 12. juni. Det bliver aflyst på grund af kort tid til at planlægge det. Det er vigtigt at I sætter X i kalender søndag den 5. september. Der holder fodboldudvalgt en fodbold dag for børn og træner. Det bliver sjovt!! Mere info kommer senere.

Mvh fodbold udvalg

Rigtig god solskinsweekend