Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, står, sidder, barn og friluftsliv

Hold da op hvor tiden flyver afsted, inden vi ser os om, er vi i gang med at ønske hinanden god sommerferie.

Den kommende uge byder jo på sommertræf. Som altid er der lagt op til det helt store, og sommertræfudvalget har brugt mange timer på at sætte et godt program sammen som sædvanlig. I kan, hvis I læser omdelte årsskrift for Velling 2019, se programmet for hele sommertræffet. De af jer der ikke bor i Velling, har fået den med jeres børn hjem.

Der er rigtig mange gode aktiviteter både fredag og lørdag, og det er rigtig hyggeligt bare at hænge ud og lade børnene lege, mens man får snakket med hinanden. Lørdag aften er der jo fest for de voksne, og festen er for alle og på ingen måde forbeholdt vellingboerne. Der er i år kun 120 pladser og halvdelen af billetterne er allerede solgt, så det er om at være hurtig. Jeg har ladet mig fortælle, at den lokale jagtforening står for menuen, og det kan da vist kun blive godt. Se mere nedenfor hvor udvalget har et lille indlæg med.

På friskolen forbereder vi os også til sommertræf. Øvningen til Stjerne for en aften er gået ind i den afgørende fase, og nu summer musiklokalet af liv konstant. Det tegner altså til at blive en rigtig god aften. Stort set alle elever deltager, og de har faktisk ikke stillet spørgsmål ved at skulle deltage, på trods af at det faktisk er frivilligt at være med. Det tror jeg ikke, vi har prøvet før, og det må simpelthen være udtryk for god trivsel og sundt fællesskab.

”Stjerne for en aften” Fredag d. 14/6 kl. 19.00

Næste fredag går det løs i sommertræf teltet med ”Stjerne for en aften”.
Næsten alle børn på friskolen har meldt sig – så det bliver en STOR aften!
Lige nu er der ”tryk” på i morgensangslokalet for at blive klar.
I kan nedenunder se programmet for aftenen.
Vi starter om eftermiddagen kl. 13.30 med en generalprøve.
Her øver vi i samme rækkefølge som om aftenen og forventer at være færdige ca. 15.30.
Hilsen Peter og Kirsten

Se programmet for aftenen her:Stjerne for en aften

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der sidder, barn, bord, sko og friluftsliv

Fælles friskoledag

På onsdag d. 12. juni skal hele skolen på en super hyggelig dagstur til Ølstrup Friskole, hvor vi skal være sammen med Ølstrup, Stadil/Vedersø, Hover/Torsted, Herborg og Grønbjerg Friskoler. Man skal huske en rygsæk med madpakke og drikkedunk samt passende tøj til at være ude i hele dagen. Da vi kører her fra Velling allerede kl. 8.10, må man hellere aflevere 5 minutter for tidligt end 5 minutter for sent. Vi er tilbage i Velling ca. 13.45.
I Ølstrup skal man det meste af tiden være sammen med andre børn på følgende årgange: 0.-2., 3.-4., 5.-6. og 7.-9.

Klasselærere 2019/2020

0. kl. Birgit, 1. kl. Anette, 2. kl. Kirsten, 3. kl. Troels, 4. kl. Tine, 5. kl. Sussie, 6. kl. Lui, 7. kl. Maria, 8. kl. Birgitte.

Billedet indeholder sandsynligvis: 3 personer, smilende personer, folk, der sidder, barn, bord og friluftsliv

Så er det ved at være tid til årets sommertræf i Velling.

Sommertræf er tre festlige dage med sjov og fællesskab for alle der vil Velling. Det er kort sagt en byfest på tværs af alder og sognegrænser.

Torsdag og fredag byder på liveband, Mølleløb og Brumlebamseløb, gymnastikopvisninger, fællesspisning, Stjerne for en aften og børnediskotek.
Lørdag vil hele pladsen summe af liv fra kl. 9.30. Fodbold, petanque,hoppeborge, friluftsliv, opvisning og konkurrencer vil danne rammen når vi mødes på tværs af alder og generationer og hygger os sammen.
Lørdag aften er der fest med liveband i sommertræfteltet. Her mødes vi voksne og fester sammen.
Vi vil gerne opfordre jer forældre til at komme og være med denne festlige aften.
Billetter købes ved Min Købmand i Velling eller via Mobilepay (VUIF nr.: 79608).
Vi gør opmærksom på, at der er begrænsede billetter. Ved udsolgt, annonceres det på facebooksiden Vi vil i Velling og hos Min Købmand.

Hjælpere til Teltrejsning til Sommertræf 2019 søges.

Så nærmer vi os Sommertræf og på lørdag den 8 juni kl. 9 skal festteltet rejses. Vi mangler folk til opgaven. Pladsgruppen stiller selvfølgelig op. Men vi skal gerne være 8 – 10 personer i alt. Jeg fik desværre ødelagt min mobil i foråret og min harddisk stod af så alle min kontakter til de gæve hjælpere er væk… Derfor dette opslag. Der er mange praktiske opgaver omkring opstilling, hente og bringe.
De som gerne vil være med til at hjælpe, i det omfang man kan, er MEGET velkommen til at kontakte mig på mobil 61400692. Her på Facebook eller mail: klavs@klavs-christensen.dk

Vi ses!

Billedet indeholder sandsynligvis: 5 personer, smilende personer, folk, der sidder, folk, der står, barn, sko og friluftsliv

Mølleløb

Så er det tid til at få jer meldt til mølleløbet – en dejlig start på årets sommertræf 2019. Det er torsdag d. 13/6. Vi har igen 2 ruter (5,5 og 11km) Derudover er der Brumlebamseruten for de små under skolealderen.

tilmelding på dette link:https://my6.raceresult.com/124645/registration?lang=dk&fbclid=IwAR0fQTdCjwEN1fToneBC5cMpU0WrJuM2zifXzRFW6iNNGBkAXjFSJjd8NdI

se meget mere på

Vi glæder til at se mange små og store løbere på de smukke stier rundt om Velling.

mange hilsner fra mølleløbsudvalget.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, friluftsliv

4. klasses deltagelse i projektet “børn og arkitektur”

Esben tog 4. klasse med ind til havnen hvor de sammen med en arkitekt, fik lov til at sætte forskellige projekter i søen. Esben fortæller:

Fantastisk spændende tur til havnen torsdag.
Vi fik et indblik i en arkitekts arbejde, sansetur på havneområdet og ikke mindst blev vi “sluppet løs” med værktøj, skruer og genbrugstræ.
Billederne viser børnenes produkter 😉 som i øvrigt kan ses som udstilling på havnen i den kommende tid.

Jeres børn fik ros for gode samarbejdsevner og godt håndværk…og det er jo godt..😀
Esben

Rigtig god pinse