I morgen åbner vi dørene op for den første arbejdsdag i lang tid. Den står på havedag. I børnehaven er der planlagt en masse spænende ting, der involverer maskiner m.m. Jeg har taget formandsrollen på friskolen, og her står den primært på fejning, lugning, beskæring og generel oprydning.

Det vil være rigtig fint, om I kunne medbringe relevante haveredskaber og meget gerne trailere og trillebøre, så vi kan få affald kørt afsted med det samme. Dagen foregår udenfor, og vi starter kl. 9.00 med fælles morgenmad og kaffe/te. Dagen slutter senest kl. 15.00, eller når alle er færdige. Husk at jeres børn er en lige så stor del af arbejdsdagen som jer selv.

Fælles morgensang

Vi har besluttet, at vi de sidste tre uger op til sommerferien afholder fælles morgensang, og på den måde får sluttet skoleåret nogenlunde normalt af. Her vil I være meget velkommen til at deltage. Vi må hellere fastholde mundbindet, når vi går ud og ind til multisalen. Vi håber, I har lyst til at være med.

En god energifyldt onsdag

Det er så dejligt at møde ind på friskolen, og mærke alt den gode energi der er. Onsdag var ganske særlig. Fra morgenstunden holdt vores egen bus og en noget større turistbus for at fragte 8. klasse til skaterhallen i Skjern, og 2.3.4. til Hvidesande, hvor de skulle besøge virksomheden OM-HU. OM-HU er en virksomhed, der skaber nye produkter af strandet plast og gamle fiskekasser. Eleverne skulle selv samle plastaffald og rent faktisk lykkedes det dem at sætte samlerekord. Som OM-HU selv skrev i deres opslag. “Velling Friskole satte barren højt med 71 kg. affald samlet på ca. 40 minutter”. Det er da flot, men egentlig også lidt skræmmende, at der er så meget affald tilgængeligt i vores frie natur. 0. og 1. plantede pralbønner og solsikker, og 7. klasse, som skulle have været i Århus med deres præst, fik lov at lave burgere og “lege” i multisalen. En dejlig dag på friskolen med fart over feltet.

I dag havde 1. og 2. klasse så besøg af Ingeborgs far og to skuespillere, der fremførte forestillingen “Lyden af Fremtiden”. Det blev til en god oplevelse, og den kan I også få da de gæster Generator i Ringkøbing i morgen.

I kan se billeder fra 8. klasses besøg i skaterhallen og 2.3.4. klasses tur til Hvidesande på vores facebookside.

Vi ses i morgen og ellers god weekend