Planlægningen af et nyt skoleår er godt i gang, og vi er så småt på plads med fagfordelingen. Vi kan derfor godt løfte sløret for, hvem der bliver hhv. klasselærer (dansklærer) og matematiklærer i de respektive klasser til næste skoleår. Det ser således ud:

0. klasse Birgit

1. klasse Anette (kl.læ.) Tine (Mat.)
  2. klasse Troels (kl.læ.) Tine (Mat.)
  3. klasse Tine (kl.læ.) Louise (Mat.)
  4. klasse Kirsten (kl.læ.) Maibritt (Mat.)
  5. klasse Sussie (kl.læ.) Elisabeth (Mat.)
  6. klasse Elisabeth (kl.læ.) Maibritt (Mat.)
  7. klasse Birgitte (kl.læ.) Maibritt (Mat.)
  8. klasse Maria (kl.læ.) Lui (Mat.)

Mange af jer vil sikkert også gerne vide, hvornår vi har første skoledag, og det har vi onsdag den 11. august kl. 9.00 – 12.00.

I tirsdags kunne børnehavebørnene og 0. – 4. klasse overvære en lille teaterforestilling, da vi fik besøg af Torp og Stylte fra Teatret OM.

Torsdag kunne 2. og 3. så igen drage afsted for at overvære en teaterforestilling. Kirsten fortalte fra morgenen af eventyret om Stadsmusikanterne fra Bremen, og
senere på dagen tog klasserne ind til Teateret OM for at se den internationale teatergruppe ”Ikaros” vise deres udgave af eventyret.
Det var en virkelig flot forestilling. Den var musikalsk, sjov og fuld af overraskelser, og det var så dejligt at få en kulturel og meget professionel oplevelse 😊
Til slut spillede og sang musikerne: ”Kom maj du søde milde”, og sjovt nok så havde eleverne også lige sunget den til morgensang sammen med Kirsten.

Jo, jo sommetider går tingene bare op i en højere enhed.

På fredag i næste uge får 1. og 2. klasse endnu en oplevelse, da de skal overvære børneforestillingen
”Lyden af fremtid”. Det er Niels Bjerg, Ingeborgs (1. kl.) far, der har lavet lyd og musik til.
Se mere på: https://boazbarkan.com/Performance/lyden-af-fremtid.html

Onsdag i næste uge drager 8. klasse til skaterhallen i Skjern, for at have en dag sammen. 7. klasse skulle have været i Århus sammen med præsten og menighedsrådet den kommende onsdag. Turen blev desværre aflyst igen i år, og derfor har Maria besluttet at give dem en formiddag med burgertilberedning og trivsel i multisalen, alt imens de små har udeskole.

Så vil nogen måske tænke, hov hov hvad med fagligheden. Jeg tænker ikke, der er så meget at være bekymret for. Der er masser af læring i øjeblikket, og eleverne virker undervisningsparate i timerne, så vi når det, vi skal nå og mere til. I øvrigt glade børn lærer bedst, også når de bliver store.

Og så venter der i øvrigt også 5.6. klasse en overraskelse af de store, men den skal lærerne have lov at afsløre.

Hverdagen og glæden ved at gå skole er så småt ved at vende tilbage hos vores elever, og vi oplever også at de generelt har mere energi og et større overskud. Vi er nok ikke helt i mål endnu, men vi tænker vores plan om at gå stille og roligt i gang har virket. Glade og mere energifyldte elever det må jo da være det primære mål.

Arbejdsdag den 29. maj

Uddrag fra sidste uges fredagsbrev:

• ….meget har været anderledes, og vi har savnet rigtig mange af de ting, vi plejer at gøre, især arbejdsdag er der mange, der har ventet på.
  • ….vi vil så gerne at flere får muligheden for at byde ind, og det vil være fantastisk, hvis vi i bestyrelsen kunne mærke at mange bakker op, i en tid hvor vi har en del andre bolde i luften.
  • ….derfor udsendes en ny Doodle, hvor ALLE har mulighed for at tilmelde sig, også de 50 familier der allerede har meldt sig på. Dette for at vi får et samlet overblik over hvem der kommer.

Tilmeld herunder:

VUIF’s ordinær generalforsamling afholdes den 26. maj 2021 kl. 19.30 i klubhuset.

Generalforsamlingen er grundet Covid-19 og de gældende restriktioner blevet udsat, men nu tror vi på det! Dagsorden i følge vedtægter – se indbydelse herunder eller download.