Så har vi taget hul på gymnastikopvisningsforberedelserne 2019, og her må jeg simpelthen dele en fantastisk oplevelse med jer.

Mandag morgen startede vi ud med at fordele alle elever i grupper på gulvet i aula/gymnastiksal. Numre blev sat på gulvet, og eleverne var blevet forberedt på deres plads umiddelbart inden. Det tog knap fem minutter, så sad alle klar i deres grupper og ventede på næste besked. Under opvarmningen var alle med, også på trods af de ca. 40 armbøjninger vi sammenlagt kom op på. Til sidst skulle grupperne finde på akrobatikøvelser. To styk i hver gruppe. Her trådte de ældste i karakter, og knap 8 minutter senere var ALLE klar til at vise den første øvelse. Det har vi før brugt noget mere tid på. Vi var helt høje ovenpå sådan en morgenstund, og hold da op hvor vi nu glæder os til at arbejde videre med opvisningsprogrammet med sådan en elevflok.

Dejlig start på ugen. Og ja, det er faktisk som om, at den gode start forplanter sig ud på de øvrige dage.

Billedet indeholder sandsynligvis: himmel og friluftsliv

Bemærk den lille detalje i murerværket på facaden til det nye lærerværelse lige ovenover stilladset.

Her er der gjort klar til vores nye skoleur.

Forældremøde torsdag den 24. januar kl. 19.30

Så nærmer årets forældremøde sig, og det er en yderst veloplagt bestyrelse, der står bag mødet. Jeg har lovet at annoncere forældremødet, og så vil I i næste uge modtage diverse teasere, der på en sjov og god måde lægger op til aftenens program. Der er tradition for stor opbakning til denne aften, og det er altid vigtigt, at vise sin deltagelse til fællesarrangementer, når man nu har valgt en friskole til sine børn.

Forældremødet er torsdag den 24. januar kl. 19.30. 1. klasses forældre vil kredse om os med lidt godt til kaffebordet. Endvidere får vi besøg af Vestjylland Højskoles nye forstander Anders Fogh Jensen. Anders virker til at være en spændende og underholdende foredragsholder, og en mand med noget på hjerte. Se evt. hvem han er via linket nedenfor.

Resten af aftenen kommer til at foregå med debat omkring VORES friskole rundt ved bordene.

Glæd jer det bliver godt, det tør jeg godt love.

Billedet indeholder sandsynligvis: himmel, træ og friluftsliv

Malerkosten skal snart svinges

Blot et lille forvarsel om at inden længe byder vi ind til malerarbejde i vores nye Multisal. Endnu en ting man kan gå og glæde sig til.

Velling menighedsråd byder på en foredragsrække om kunst og litteratur – også i kirkelig regi

Velling menighedsråd byder på en foredragsrække om kunst og litteratur