En kort uge lakker allerede nu mod enden, og det har været tre skoledage i det mest pragtfulde vejr man kan forestille sig. Kr. Himmelfartsferien står for døren, og jeg tænker vi har 20 smukke unge mennesker i 7. klasse, som i den grad glæder sig til på søndag, hvor de skal konfirmeres i Velling Kirke kl. 10.30.

Vi håber alle får en helt fantastisk dag, og vi vil gerne på forhånd ønske alle et stort tillykke med konfirmationen. Vi håber også, I får en rigtig dejlig blå mandag. Pas nu godt på hinanden så alle får den dag, de fortjener. Vi glæder os til at høre meget mere i næste uge.

Følgende skal konfirmeres:

Søren Virenfeldt Jensen
Tobias Egmuth
Tobias Fjord Pedersen

Signe Jensen var desværre ikke i skole da billedet blev taget.

Stjerner for en aften

I år holder VUIF sommertræf i Velling fra torsdag d. 7/6 – lørdag d. 9/6.
Fredag aften d. 8/6 ca. kl. 19.00  har friskolen igen i år sagt ja til at stå for en festlig aften med ”stjerner for en aften”.
Konceptet er, at alle klasser spiller og synger et musiknummer.
Vi øver i skoletiden – timer eller frikvarterer. Der skal nok være en plads til alle, der har lyst, og det skulle gerne blive en rigtig god klasseoplevelse
– men det er helt frivilligt om man vil deltage.
Vi vil gerne, at I tjekker kalenderen.

Hilsen Peter og Kirsten

Musikskolekoncert

Mandag d. 11/6 kl. 19.00 afholder Musikskolen Ringkøbing Skjern deres årlige sommerkoncert her på Velling Friskole.
Det bliver en aften, hvor mange af vores musikskoleelever viser, hvad de har lært i løbet af året.
Det bliver både soloelever og karruselholdet.
Alle er velkomne, så sæt X i kalenderen.

Hilsen Kirsten

Vi har startet ny fortællerunde.

1. – 6. klasse hører den græske myte om Odysseus´ rejse hjem fra krigen i Troja.
    0. – 3. klasse hører om den forældreløse pige Kulla –Gulla.  Handlingen foregår i Sverige i starten af
    det 19. århundrede, og bogen er skrevet af Martha Sandwall-Bergström.

Rigtig god Kr. Himmelfartsferie