Kære børn og forældre

På søndag bliver 20 af vores elever konfirmeret i Velling Kirke. Stort tillykke til Albert, Alfred, Andreas, Asta, Astrid, Bertram, Caroline I, Caroline M, Christian, Frida, Gustav, Isabella, John, Karoline, Katrine, Maren, Smilla, Vigga, Viktor og Terkel. Jeg håber, I får lige præcis den dag, I har drømt om og ønsker jer et kæmpe tillykke med dagen på søndag.

Konfirmanderne har udskudt deres Blå Mandag på grund af Forårsfestugen, og vi glæder os til at se dem igen allerede mandag morgen kl. 9. Alle andre møder ind til morgensang kl. 8.10 som normalt.

Skolen står på den anden ende lige nu i forbindelse med forberedelserne til forårsfesten og både humøret og energiniveauet er højt blandt store og små. Der bliver sunget, danset, øvet replikker, øvet musik, lavet kulisser og hallen er omdannet til teatersal med både lys- og lydanlæg. Forventningens glæde bobler, vi nyder at være i gang med forberedelserne og kan næsten ikke vente til torsdag i næste uge, hvor ”Håbet” skal opføres både kl. 10 og kl. 19. I får lige programmet for næste uge igen, så I er helt forberedte mødetider de forskellige dage.

Mandag d. 9. maj
12.30: 0. – 2. klasse har fri
13.25: 3. og 4. klasse har fri
14.40: 5. – 8. klasse har fri

Tirsdag d. 10. maj
12.30: 0. – 1. klasse har fri
13.25: 2. -8. klasse har fri

Onsdag d. 11. maj
12.30: 0. – 2. klasse har fri
13.25: 2. – 4. klasse har fri
14.40: 5. – 8. klasse har fri

Torsdag d. 12. maj
12.30: 0. – 4. klasse har fri
13.25: 5. – 8. klasse har fri

18.15 (senest): Alle elever møder igen.
Der sminkes fra kl. 18.00.

Sørg for at jeres børn har slappet af i løbet af eftermiddagen og ikke møder ind på tom mave.

Sommertræf med klassebands

Selvom forårsfestugen knap er begyndt, er vi allerede så småt begyndt at forberede os til sommertræf. Hermed en besked fra Kirsten om både Stjerne for en aften samt mulighed for at deltage i et fælles kor for både børn og voksne:

Vi glæder os til på torsdag.
Når vi så har hvilet ud, så venter snart en ny stor begivenhed i Velling.
Nemlig VUIF´s årlige sommertræf fra 9. – 12. juni.
Det bliver med et stort og varieret program, som snart vil blive offentliggjort.
Men jeg kan allerede nu sige, at fredag aften d. 10. juni bliver den store børneaften.
Her bliver der igen arrangeret ”Stjerne for en aften”.
Stjernerne er børnene i friskolen, som alle skal optræde med et klasseband.
Vi starter med at øve numrene i musiktimer og i frikvarterer allerede i uge 20.
Det er frivilligt, om jeres børn vil deltage, men vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt kan og har lyst til denne ekstra fælles oplevelse.
Vi holder generalprøve om eftermiddagen fredag d. 10. juni fra ca. 13.30 – 15.00.
Her skal man også kunne deltage.
Meld gerne afbud til undertegnede, hvis I ikke kan deltage.
Hilsen Kirsten

Sommertræf – nu med fælles kor for alle

Som noget nyt bliver der også tilbud om et fælles kor for alle til sommertræf.
Et kor – hvor alle kan deltage: Børn, forældre, bedsteforældre, naboer og venner.
Der bliver 3 øvedage: Tirsdag d. 24. maj, tirsdag d. 31. maj og tirsdag d. 7. juni.
Alle gange fra 17 – 18 i morgensangslokalet.
Vi skal synge nemme sange, rytmiske sange, kanons, lidt på engelsk og lidt på afrikansk. Det bliver så sjovt.
Vi skal så optræde med det, vi har nået:
Fredag aften d. 10. juni – som opvarmning til ”Stjerne for en aften”.

Jeg glæder mig og håber, at rigtig mange har lyst til at deltage.

Hilsen Kirsten

Cool Kids

Ringkøbing-Skjern Kommune udbyder et gratis Cool Kids-forløb. Cool Kids giver børn med angst eller tendenser til angst helt konkrete værktøjer til at overvinde nogle af de barrierer, der udfordrer dem. Hvis I er interesserede, kan I melde jer til direkte hos kommunen (se nedenstående link). Forløbene starter på i august og september.

Børn med angst i alderen 8-13 år (Cool kids)

Ansøgningsfrist: 2. juni 2022

Forsamtaler: 14.-16. juni 2022

Opstart: 16. august 2022

Børn med angst i alderen 8-14 år med autisme eller lignende (Cool Kids – AST)

Ansøgningsfrist: 15. august 2022

Forsamtaler: Uge 35

Opstart: 12. september 2022

Børn/unge med angst i alderen 13-17 år (Cool kids Chilled)

Ansøgningsfrist: 15. august 2022

Forsamtaler: 23. – 25. august 2022

Opstart: 8. september 2022

Mere information og tilmelding skal ske (Ny tilmeldings måde) på  https://www.rksk.dk/borger/familie-boern-og-unge/ppr-raadgivning-til-boern-og-unge/cool-kids

Ringkøbing Surfklub

Jeg slutter af med en opfordring fra Ringkøbing Surfklub til at komme på vandet.

Du kender det godt – det blæser og man tænker “hvilket forfærdeligt vejr”…

Men faktum er, at vi er så heldige at bo ved et af Nordeuropas bedste windsurfspots og hvorfor så ikke vende en ærgrelse over vejret til i stedet at benytte vindens kræfter til at have det sjovt og få fut i surfbrættet. Ung som gammel er velkommen, men børneholdet starter op nu her den 17. maj, så kom frisk og skulle søster, brormand, mor eller far også have lyst, så er der også hold til jer – se nærmere på nedenstående plakat eller hjemmesiden www.Surfklub.dk

Vi ses på vandet..🏄🏼♂️

I må have en rigtig dejlig weekend – både til jer med og jer uden konfirmationer.

Vi ses til forårsfesten i næste uge,

Karoline