Så er det nu. I hvert fald er det meget tæt på, at øvningen til årets forårsfest går i gang. Man kan næsten fornemme på eleverne hvad der skal til at ske, og det må vel være det der kaldes forventningens glæde. I dag løber der små krigere rundt på gangene og fægter med hinanden. Lærerne har været i fuld gang med at finde kostumer, og i det hele taget virker det til, at vi endnu engang bliver klar til at sætte hele friskolen på den anden ende.
Eleverne fået genfortalt hele stykket, og alle har fået deres roller.
Vi har også startet op på den fælles startsang til morgensang og torsdag og fredag i den kommende uge bliver sluttiderne en smule anderledes, det kan I se her:

Torsdag d. 9/5 har 0. og 1. klasse fri kl. 12.30 og 2. – 8. klasse har fri kl. 13.25

Fredag d. 10/5 har 0. – 3. klasse fri kl. 12.30 og 4. – 8. klasse har fri 13.25

Som smagsprøve på hvad der venter os, så tyvstartede valgfagsdramaholdet med at vise en flot lille forestilling af Line Knutzon til åben morgensang. Det gjorde de simpelthen bare så godt.

Umiddelbart efter kunne vi så åbne dørene i gymnastiksalen til tre nordmænd, der af to omgange viste deres lille forestilling for vores elever. De var så dygtige, og vores elever var meget begejstret og optaget af det. Det er et lille ensemble, som er støttet af Odin teatret i Holstebro.

Og så har 7.8. klasse eleverne i den grad taget de nye toiletter til sig – især pigerne. I dag kom der fire piger ud fra et toilet, og jeg kunne blot rose dem for at kunne være så mange. De svarede dog blot “det er da ingenting, vi har prøvet at være otte derinde”. Mmmmhh, i virkeligheden ret flot og vel egentlig også meget bæredygtigt, hvis de da nøjes med et skyl. (jeg lovede dem lige at tage denne lille rekord med i fredagsbrevet)

Og så får I lige et lille vellignende billede af bestyrelsen, så I også kan sætte ansigter på navnene.

Billedet indeholder sandsynligvis: 7 personer, smilende personer, folk, der står, sko og indendørs

Fra venstre Ole Green, Pia Øllgaard, Mitzie Hedevang, Jesper Korsholm (formand),

Anita Gohr (sekretær), Thomas Bjørnsgaard (næstformand), Søren Kristensen (kasserer)

Arbejdsdag lørdag den 4. maj

Så er det i morgen at årets sidste arbejdsdag afvikles. Denne sidste gang står den på lidt blandede opgaver. Vi skal have gjort Multisalen rent, et stakit i børnehaven skal gøres færdigt, og så er der jo lidt omkring udendørsarealerne, der skal fikses som sædvanlig.

Til arbejdsdagen skal vi gerne bruge et par trailere, haveredskaber, trillebøre m.m.

Heldigvis ser det ud til, at vi slipper for sne i den her del af landet, og i stedet skulle solen titte frem. Det må vi så håbe kommer til at ske. I hvert fald mødes alle mand til morgenmad kl. 9.00, og dagen slutter senest kl. 15.00. Der er nu 74 tilmeldte, og en revideret liste kan ses her.

Rigtig god dag til jer alle.

Ann-Mari
Claus Thomas