Fredagsbrev uge 17


 

Kære forældre

En begivenhedsrig uge går så småt på hæld.

I onsdags havde 1. – 6. klasse en fantastisk aktivitetsdag på Dejbjerglund Efterskole og i Højmark hallerne. Et flot initiativ taget af en masse frivillige, der vil landsbysamfundene. Tanken er vist, at det vil være en tilbagevendende begivenhed, så det kan vi jo så se frem til.

Billederne i fredagsbrevet er fra i onsdags, og mange flere kan ses via dette link.

https://dbrs.dk/artikel/friskvind-begyndte-med-børnene?fbclid=IwAR05e_J83UfdbotcZJLhEUZnqnoiYZ3xoKNDmwX5DIQus8aigFGKjZLrfPI#

I dag har 6. klasse så været på tur til Varde, hvor de har sprunget i trampoliner hele dagen. En lille udflugt bl.a. betalt af Logen i Ringkøbing i forbindelse med, at de gik Lucia derinde i december.

Lige nu sidder de og spiser, inden de skal afslutte dagen med Lego Education.

5. klasse er kommet hjem fra Staby Efterskole, og de har også haft en fantastisk dag.

Jo, der sker noget på friskolen.

 

 

Hvad der er helt specielt for denne uge er, at vi har åbnet op for vores nye omklædningsrum. Det kan måske lyde lidt banalt, men efter at have stået uden ordentlige omklædningsrum i 4 år, så er det altså ret vildt at byde indenfor i nye lækre omgivelser. Et par friske fyre fra Oldboys tog lige koste, klude og spande og gav dem en ordentlig tur, så vi kunne indvie dem i forbindelse med kampe i denne uge. Tak for det.

Den 14. april var der økodag på Terkel og Asbjørns gård Holmager. I den forbindelse hjalp 6.7. klasse med at sælge kage, boller og kaffe. Intet mindre end 1000 boller havde Pernille (mor til Kamma 6.) og Nicole (mor Andrei 4.) bagt til arrangementet med lidt hjælp fra eleverne. Chokoladekager var der også, og dem stod 7. k,lasse for. Kassen blev gjort op, og alle kunne glæde sig over, at der blev tjent 9151 kr., penge der skal gå til kommende 7.8. klasses udlandstur til Tjekkiet. Stor tak til Lene og Torben på Holmager.

 

Børn- og familieudvalget i RKSK

Tirsdag den 30. april får vi besøg af Børne- og familieudvalget i RKSK. De manglede et sted at holde deres møde, og så kunne vi jo passende byde dem indenfor. De holder møde fra morgenstunden, og kl. 11.00 kommer der så 12 skoleledere fra de frie skoler i RKSK til et dialogmøde mellem kommunen og netop de frie skoler. Det er et initiativ taget af seks friskoler i nærområdet, og det skulle gerne være med til at danne en endnu større forståelse af hinandens arbejde. Vi føler os egentlig godt behandlet af kommunen, men da vi jo repræsenterer en stor del af skolesøgende elever i kommunen, tænker vi også, at det er vigtigt at vi lærer af hinanden på tværs af alle grundskolerne, og at der er respekt for det arbejde, der bliver gjort rundt omkring på de mange grundskoler. Det samarbejde, håber vi dialogmødet kan åbne endnu mere op for.

 

 

Stor tak for hjælpen til Ingrid

Igennem de sidste 7 år er Ingrid Jepsen ugentligt vendt forbi friskolen for at vande blomster og sætte nye i vaserne rundt omkring på friskolen. I den grad en vigtig del for at friskolen kan føles hjemlig og hyggelig. Ingrid har nu valgt at takke af, og det er vi naturligvis kede af, men samtidig har vi stor forståelse for den beslutning.

Vi vil gerne sige Ingrid et kæmpe stort, varmt og hjerteligt tak for hjælpen igennem årene.

Ingrid har fået en afløser, og hun hedder Betty Andersen. Betty er farmor til Magnus og Kamma i Naturhuset. Vi glæder os til samarbejdet.

 

 

Arbejdsdag lørdag den 4. maj

Så nærmer året sidste arbejdsdag sig, og nedenfor er listen over alle tilmeldte. Vi håber og tror jo på at vores Multisal står færdig i næste uge, så en del af arbejdskraften skal bruges til rengøring af netop denne.

Vi vil rigtig gerne, at I alle får tjekket om jeres navn er på listen. En del har været at hjælpe med Multisalsprojektet, og det er meldt ud at tjanserne her kunne stå i stedet for en arbejdsdag.

Skriv en mail til peter@velfri.dk hvis jeres navn ved en fejl er på listen, og I vil så blive slettet.

Rikke Glüsing
Rikke Elgård Jørgensen
Gitte Lauridsen
Jesper Lauridsen
Kirsten Mark Thomsen
Kristian Peter Lyck Hedegaard
Maja Lyck
dorthe k jensen
Morten Wulff
Rikke Adsersen Bork
Søren Bækgaard
Christian Hallum
Line Lauridsen
Brian Lauridsen
Winnie Arnold
Mark Torp Hangaard Jørgensen
Cille Balzer Hangaard Jørgensen
Oksana Hryvnak
Andriy Hryvnak
Jacob Andersen
Louise Svith
Anna Stampe
Knud Erik Stampe
Karina
Jesper
Sandra Pasini
Inge-Lise Larsen
Karen Schenker
Maj-Brit R. Jensen
Julie Hallum
Kemila Rothausen
Gorm Næstholdt Mikkelsen
Majbrit Østergaard
Tina Fjord Pedersen
Toke Pedersen
Annemarie Waagepetersen
Esben Madsen
Lea Birkelund
Rikke Sand
Tom Sand
Thilde Dam Nygaard
Diana Kjærgaard
Anja Husted Bjørnsgaard
Søren Spåbæk
Mia Spåbæk
Michael aarup
Maibritt Pedersen
Allan Pedersen
Morten Lassen
Lene Kjærgaard Lassen
Mikkel Amby
Amalie Amby
Lene Østergaard
Jeppe Wolff
katrine Wolff
Adriana Almirón
Johnny Plauborg
Claus Dybdahl
Pia Dybdahl Øllgaard
Dorte Korsholm
Jesper Korsholm
Rasmus Bjerge
Stina B. Jørgensen
Maibritt Chemnitz
Kim Sloth Kristensen
Anita Mogensen
Henning mogense
Per Olsen
Rikke Olsen
Alex Bonde Holm
Lottie Holm
Karina Vejgaard
Otto Pilgaard
Anitta Faurskov Muldbjerg
Niels Kristian Andersen
Anita Gohr Andersen
Inez Johansson
Ole Green
Thomas Bjørnsgaard

 

Rigtig god weekend

På hele personalets vegne

Peter