Kære børn og forældre

Nu begynder skolen efterhånden at summe af forventningens glæde til forårsfesten og alt hvad den bringer med sig. Der sker en del ændringer i næste uge samt ugen efter, så det er kunsten at holde tungen lige i munden og forberede børnene bedst muligt – der er jo rigtig mange (incl. mig selv), som ikke har prøvet det før. Her kommer en række praktiske informationer fra Kirsten, så I alle ved, hvad der kommer til at foregå. Bemærk ændrede mødetider fra torsdag i næste uge:

Forårsfest den 12. maj kl. 19.00 – 22.30

Uhh hvor vi glæder os….
Man kan tydeligt mærke forventningens glæde hos vores elever.
I hvert fald hos de elever, som har prøvet det før. For endelig sker det.
Efter 3 års pause kan vi nu igen se frem til en ægte forårsfest på friskolen torsdag d. 12. maj.

Aftenen starter kl. 19.00 med den store forestilling: Håbet
Det er en musikalsk forestilling om guder og mennesker i den græske mytologi.
Alle elever er med enten som skuespillere, musikere eller som teknikere.
I skal læne jer godt tilbage, for den kommer nok til at vare op mod 1 ½ time.

Der tages entré til festen. Vi tager både imod kontanter og MobilePay.

Kl. 20.30 vil 4. klasses forældre stå for servering af kaffe og varme hveder, som det jo hører sig til dagen før Store Bededag.
Herefter vil Panduros One man band spille op til dans i gymnastiksalen.
Aftenen slutter ca. 22.30.

Da vi bliver rigtig mange mennesker til aftenens forestilling, så opfordrer vi til
at bedsteforældre og andre interesserede kommer til vores forestilling om formiddagen.
Det er kl. 10.00, og her vil der blive serveret en kop kaffe efter forestillingen.

Alle børn har nu fået genfortalt vores stykke, og de har fået deres roller.
Vi er også godt i gang med at øve den store fælles start og slutsang, og nu glæder vi os bare til øvedagene.
Vi starter torsdag i næste uge, og har så 3 øvedage ude på de 8 forskellige scener.
Tirsdag den 10, maj spiller vi det hele i den rigtige rækkefølge på scenen, men fortsætter øvningen ude i klasserne.
Onsdag den 11. maj har vi generalprøve, og så skulle vi gerne være klar til de 2 forestillinger torsdag.
Der er ændrede sluttider de forskellige øvedage.

Torsdag d. 5. maj:
12. 30: 0. og 1. klasse har fri
13.25: 2. – 8. klasse har fri

Fredag d. 6. maj
12.30: 0. – 4. klasse har fri
13.25: 5. – 8. klasse har fri

Mandag d. 9. maj
12.30: 0. – 2. klasse har fri
13.25: 3. og 4. klasse har fri
14.40: 5. – 8. klasse har fri

Tirsdag d. 10. maj
12.30: 0. – 1. klasse har fri
13.25: 2. -8. klasse har fri

Onsdag d. 11. maj
12.30: 0. – 2. klasse har fri
13.25: 2. – 4. klasse har fri
14.40: 5. – 8. klasse har fri

Torsdag d. 12. maj
12.30: 0. – 4. klasse har fri
13.25: 5. – 8. klasse har fri

1. 15 (senest): Alle elever møder igen.
    Der sminkes fra kl. 18.00.

Vi henstiller selvfølgelig til, at alt hvad der hedder tandlægetid og andre gøremål i
skoletiden udsættes i disse dage.

I får lige en lille forsmag på øvning af fællessangen til “Håbet” her:

Ellers går dagene sin vante gang på skolen, mens vi så småt er begyndt at forberede næste skoleår. Flere har spurgt ind til ferieplanen for 22/23, og den ligger allerede på hjemmesiden:

Tirsdag den 3. maj har vi Åben morgensang, hvor I som altid er meget velkomne.

Ændring i skolepenge

Som varslet på generalforsamlingen kommer skolepengene til at stige en smule, så vi bedre kan følge med de stigende omkostninger generelt. Det betyder at skolepengene stiger med 50 kr. for både det første og det andet barn på skolen. 3. barn vil stadig være gratis. Stigningen træder i kraft 1. maj, men vil først blive trukket med skolepengene til juni.

Sommertræning for voksne

VUIF holder sommertræning for voksne med Gitte Brændgård. Træningen foregår onsdage fra 19-20. Det er motions- og styrketræning i det fri, hvor vi gerne skulle få noget sved på panden til noget godt musik. Det vil bestå af løb og derefter forskellige styrkeøvelser med vægte. Der trænes ude i godt vejr og inde i tilfælde af dårligt vejr.

Til slut lidt blandede billeder fra ugens løb, hvor vi har haft endnu en udeskoledag i strålende solskin. Samtidig har 7. – 8. klasse  haft to dage med deres praktisk-musiske fag, hvor der blev lavet mad, lavet LandArt og øvet til forårsfesten.