Velling Friskoles billede.

Pyha, der er virkelig gang i den på friskolen i øjeblikket. Her summer af fart over feltet og anderledes uge. Det er selvfølgelig forårsfesten, der i øjeblikket fylder positivt, og det er simpelthen fantastisk at mærke det engagement, alle vores elever ligger for dagen. De ved hvad det handler om, og de vil det.

I kan vist godt begynde at glæde jer til på torsdag, hvor vi jo opfører forestillingen af to omgange.

Første gang bliver om formiddagen kl. 10.00, og denne forestilling er for alle. Vi tager en lille 20´er i entre, og der følger en kop kaffe og en småkage med i entré prisen.

Om aftenen opfører vi kl. 19.00, og her er det fortrinsvis for forældre og gamle elever. Voksne skal betale 60 kr. i entre, og det er inklusiv varme hveder og kaffe/ te.

Husk, der er levende musik i gymnastiksalen umiddelbart efter forestillingen.

Senest 22.30 lukker og slukker vi dette års forårsfest.

Mødetid i uge 17

Mandag d. 23/4
2. – 4. klasse har fri 13.25
5. – 8. klasse har fri 14.40

Tirsdag d. 24/4
2. – 8. klasse har fri 13.25

Onsdag d. 25/4
2. – 4. klasse har fri 13.25
5. – 8. klasse har fri 14.40

Torsdag d. 26/4
0. – 4. klasse har fri 12.30
5. – 8. klasse har fri 13.25

Alle møder igen senest kl. 18.15. Der sminkes fra kl. 18.00

Havedag 5. maj

Så er vi ved at gøre klar til årets sidste arbejdsdag, og har man ikke allerede været der, så er det sidste chance. I kan selv se hvem der mangler at skrive sig på listen. I finder den her.

En del har deltaget, men ikke fået sig skrevet på. Vil I gøre det, så vi kan ajourføre listen.

Formand i skolen er Jesper Korsholm. Vi mangler en formand til Naturhuset, så skulle der være en der har mod på det, så send en mail til peter@velfri.dk

Velling Friskoles billede.

Rigtig god weekend – vi glæder os til på torsdag