I skrivende stund laves fredagsbrevet til duften af “bæredygtig” Risotto  i skolekøkkenet. Troels og Maria laver mad i hhv. skolekøkken og sfo køkken, alt imens Lui prøver at skabe en forståelse for mængder, altså hvor meget vand er en m3, hvordan kan man visualisere mængden af CO2 udslip m.m. Spændende undervisning i bæredygtig dannelse.

2.3.4. klasse har idræt udenfor, 0.1. er i deres klasser. 8. klasse har australsk emne i engelsk og 7. knokler løs med matematikken.

En ganske almindelig formiddag på VF, og når man går rundt og sådan bare er fluen på væggen, så er det i grunden dejligt at se undervisningsparate elever, der stille og roligt arbejder med tingene. Jo, der er alt mulig grund til at være positiv og optimistisk.

Optimistisk er vi også omkring den nært forestående forårsfest, som sådan for alvor går i gang torsdag i den kommende uge. Det betyder anderledes sluttidspunkter, og dem kan I se her.

Hermed sluttider for forårsfestugen.

Torsdag d. 19/4:
0. og 1. klasse har fri kl. 12.30.
2. – 8. klasse har fri 13.25

Fredag d. 20/4
0. – 3. klasse har fri 12.30
4. – 8. klasse har fri 13.25

Mandag d. 23/4
2. – 4. klasse har fri 13.25
5. – 8. klasse har fri 14.40

Tirsdag d. 24/4
2. – 8. klasse har fri 13.25

Onsdag d. 25/4
2. – 4. klasse har fri 13.25
5. – 8. klasse har fri 14.40

Torsdag d. 26/4
0. – 4. klasse har fri 12.30
5. – 8. klasse har fri 13.25

Alle møder igen senest kl. 18.15. Der sminkes fra kl. 18.00

Billederne er fra udeskole i onsdags, hvor et af holdene drog til Vesterhavet for at samle flint og muslinger. Øvrige billeder er fra billedkunst, hvor Maria har fået hængt alle de fantastiske billeder op, som de har begået i billedkunst timerne. Kom og kig og kig lidt igen, de er faktisk rigtig rigtig flotte, og er helt klart et udtryk for at eleverne har gjort sig umage.

Generalforsamling

Tak for sidst. 100 fremmødte og en god aften blev det til. Dejligt at så mange af jer kommer med tilbagemeldinger ovenpå aftenen. Fire skulle ind og syv stillede op, så der var endnu engang kampvalg.

Bestyrelsen har konstitueret sig:

Formand Sarah Tang Andersen

Næstformand Jesper Korsholm

Kasserer Søren Kristensen

Rikke Glüsing

Thomas Bjørnsgaard

Kirsten Mark Thomsen

Anita Gohr

Nye i bestyrelsen er Anita forælder til (Kamma NH, Magnus) NH   og Thomas forælder til (Storm 0., Albert NH)

Rigtig hjertelig velkommen til jer vi glæder os til samarbejdet.

Stor tak til Morten Lassen og Malene Nielsen for jeres indsats.

Lederberetningen kan I læse her. Tænker det er en god ide at finde tiden til at læse den, da den i høj grad handler om fællesskaber og dannelse. To vigtige begreber i VF´s hverdag.

beretning gen. 18

Lokalrådet i Velling inviterer til fællesspisning og generalforsamling

indkaldelse til generalforsamling og fællespis. 2018

Bliv udvekslingsstudent med AFS – en verden af muligheder

Jeg har lovet en forælder at tage dette lille indlæg med i fredagsbrevet.