Denne uge blev den første, hvor både 5.6.7.8. klasse skulle testes. Det foregik ganske udramatisk, og langt de fleste kunne intet mærke. Vi har også lært noget denne uge. Hvad er et cpr. nr. eksempelvis? og så lige forskellen på en bindestreg og en skråstreg. Jeg vil lige skynde mig at understrege, at den sidste del havde 7.8. klasse ret godt fat i, så I ikke tror, de ikke lærer noget.

Testningen foregår ved, at jeg henter dem i klasserne, og spørger hvem der skal testes. Samtidig får eleverne at vide, at der blot er tale om et tilbud, og man altså fint kan sige, at det vil jeg ikke. Hele seancen er ganske udramatisk, og det virker til, at nogle elever faktisk synes det er okay, så længe det ligger i undervisningen.

Ellers er det virkelig utrolig dejligt at konstatere, at vi nu får alle eleverne ind efter den 21. april. Der lægges op til, at de hver anden uge har udeundervisning, og det vi da helt sikkert bestræbe os på, når vejret er godt. 7.8. klasse hold ud blot tre dage mere.

I den kommende uge skal I nok få nærmere besked omkring opstart for alle, men en ting er helt sikkert, torsdag har vi alle tilbage igen, og det er bare fantastisk intet mindre.

Maria har i faget Krea med 6. arbejdet med “genskab”, og eleverne har bare gjort det så godt, som I kan se på billederne her og nedenfor.

Gymnastik i Velling

På onsdag starter der drengespring for 4. – 8. klasse frem til sommerferien onsdage i tidsrummet 17.00 – 18.30. Trænerne vil være Gudmund, Peter, Søren og Rasmus.

Lea og Lærke, trænere fra juniorholdet, tilbyder 8 rytmetræninger for 7.8. klasse torsdage 18.00 – 19.30.

Hans, Emil og Esben tilbyder pigespring for 4.-8. klasse.

Det var det – god weekend