Tusind tak for sidst. Dejligt med det store fremmøde, og skønt at se så mange forældre fra Naturhuset. Der er nu igen ved at være en del, der har børn i både friskolen og Naturhuset.

0. klasse havde virkelig lagt sig i selen, og gjort deres til at det også blev en hyggelig aften – tak for det. Vi skulle have tre nye valgt ind i bestyrelsen, og alle der forlod bestyrelsen var kvinder. For at imødekomme vores vedtægter om, at vi tilstræber en nogenlunde ligelig fordeling mellem kønnene i bestyrelsen, ja så var bolden ligesom kastet. Hele 8 kandidater var i spil, og dermed var der lagt op til kampvalg. Følgende blev valgt ind:

Mitzie (mor til Alberte 2. og Emil 0.), Pia Ølgaard (mor til Victor 2., Bertram 4. og Camille 6.), Ole Green (far til Scott 1. og Sif i Naturhuset)

Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende:

Formand Jesper Korsholm (far til Kasper 5., Christian 8.)

Næstformand Thomas Bjørnsgaard (far til Storm 1., Albert 0.)

Kasserer Søren Kristensen (far til Signe 5., Albert 2.)

Sekretær Anita Gohr (mor til Magnus NH, Kamma NH)

Pia Øllgaard

Mitzie Hedevang

Ole Green

Suppleanter

Forældrekreds Stinna Bjerge Jørgensen

Skolekreds Gitte Brændgaard

Det er jo virkelig fantastisk at vi år efter år har kampvalg. Tak til jer der stillede op.

Vi glæder os til et positivt og konstruktivt samarbejde.

Ud af bestyrelsen gik Kirsten Mark Thomsen, Rikke Glüsing og Sarah Tang Andersen.

En særlig tak til Sarah der med 6 år på bestyrelsesposten i den grad har været med til at sit fodaftryk i udviklingen af Velling Friskole og Naturhuset.

Skolelederens beretning kan læses her

Lederberetning 2019

I næste fredagsbrev vil I kunne læse formandens beretning.

Ugen efter påske

Nu vil vi holde en velfortjent påskeferie, og så starter vi ellers hul på den sidste etape i det her skoleår. En etape der byder på tre store begivenheder: Forårsfest, fælles lejrskole til Kolding og endelig indvielse af vores nye multisal. Hvad angår multisalen så er vi jo faktisk ved at være ved vejs ende. I næste uge begynder de at lægge gulv, og hvis ellers alt går vel så kan vi åbne dørene til dette års forårsfest i nye flotte rammer.

Onsdag den 24. april skal 1.-3. klasse en tur til aktivitetsdag på Højmark Skole og 4..5.6. klasse skal på Dejbjerglund Efterskole. Det er klyngesamarbejdet mellem Lem, Højmark, Stauning og Velling der har taget initiativet, og det er med busser, mad og drikke betalt. Det glæder vi os til.

Fredag den 26. april tager 5. klasse til aktivitetsdag på Staby også med alt betalt og 6. klasse tager til Varde trampolinland for de penge de har tjent ved bl.a. at gå Lucia i Odd Fellow logen.

Nu på søndag er der som bekendt økodag på Holmager, og vores 6.7. klasse elever hjælper til. Det har før givet dem 10.000 kr. til betaling af den kommende udlandstur.

Det har været en travl uge, så billederne er lidt ke fra multisalen. Fra hul i jorden til indhold. Det er selvfølgelig hele maskineriet til springgraven.

Vi glæder os til forårsetapen

Indtil da “Glædelig påske”