…men når forårssolen skinner bli´r jeg glad…

Nogle gange går det hele bare op i en højere enhed.

Det er så godt at komme tilbage til friskolen, og blive mødt af forældre, der kan fortælle, at de har haft en ikke mindre end fantastisk dag sammen med vores elever. De har mødt elever der har været glade, hjælpsomme og gode at være sammen med. Ikke en eneste konflikt eller uoverensstemmelse. Det bliver man også glad over at høre samtidig med at solen skinner.

Vi har også haft et par gode dage, hvor der har været tid til at se på det hele sådan lidt fra oven. Torsdag blev det til kig på vores morgensang, som vi er rigtig glade for, og endvidere var der en tre timers lang walk and talk i høj solskin og blæsevejr. Her blev de praktiske musiske fag vendt, læring med kroppen forrest, og i det hele taget fik vi en god snak om det at være friskole og da især Velling Friskole.

I dag samlede vi så op på torsdagens emner, og til sidst kunne vi gennemgå forårsfesten, og her kan vi vist bare sige, at der er noget at glæde sig til for jer forældre. Eleverne hører nærmere om stykket mandag.

Tusind tak for hjælpen til de af jer, der fandt tid til at kigge forbi i dag. Torsdag morgen sagde vi til eleverne, at nu var der jo ikke noget med at stå på bordene m.m., bare fordi lærerne ikke var hjemme. Det var der så en enkelt klasse, der havde lidt svært ved at overholde. Billedet blev sendt til os med teksten “håber I hygger jer, for det gør vi”.

Børneloppemarked

I skrivende stund summer det af god energi i gymnastiksalen, hvor vores støtteforening har gang i det årlige børneloppemarked. Hvem kan ikke huske, hvor stort det var at have en lille bod oppe ved vejen, og sælge lidt saftevand eller lignende til dem der lige kom forbi. Her sælges der gammelt legetøj, men der købes vist også en hel del nyt. Som regel kommer børnene hjem med lidt mere end hvad de kom med. Det gør nok ikke den god oplevelse ringere.

Tusind tak til støtteforeningen for endnu engang at ville bruge tid på et arrangement.

Generalforsamling tirsdag den 10. april kl. 19.30

På tirsdag den 10. april kl. 19.30 er der generalforsamling på friskolen. En friskole drives af en forældrevalgt bestyrelse. En bestyrelse der repræsenterer alle jer. Derfor er det et af de arrangementer, hvor det i den grad er vigtigt at vise sin deltagelse. Skulle det ske man bliver foreslået som mulig kandidat, kan man altså sagtens takke nej, men ens tilstedeværelse er i den grad vigtig og påkrævet.

– sammen skaber vi en god skole –

Fire er på valg og to genopstiller. Vi håber og regner med stor deltagelse.