Med billedet af hele flokken taget henne på Fjordvang Ungdomsskole i går, er det blevet tid til fredagsbrev.

Vi havde en rigtig god dag henne i hallen, og gang på gang må man bare konstatere, at elevflokken er i god trivsel, og at alle yder deres allerbedste, når det virkelig gælder.

Når vi laver en gymnastikopvisning, der varer 20 minutter, hvor alle ved hvad de skal og hvornår, så er det selvfølgelig ikke noget, der bare lige er blevet til i ugen op til opvisningen.

Det er et stykke vedholdende arbejde fra en dygtig lærerflok, der er meget bevidste om vigtigheden af, at børn er motorisk velfunderet og oplever glæde ved at bevæge sig. Vi kan klart se, det har en overførselsværdi til andre fag. Det er lettere og koncentrere sig og sidde stille, hvis man varierer sin undervisning og tænker læring med kroppen forrest. Det kan I jo læse meget mere om i sidste fredagsbrev, hvis I endnu ikke har fået det læst.

Nu tror jeg godt vi kan sige, at vi glæder os helt vildt til at være de første på gulvet i ROFI på søndag.

Alle informationerne har jo stået i de to forrige fredagsbreve, men en kort opsummering kommer lige her:

9.40: Mødetid i hal 2

Alle børn møder i hal 2 omklædt og klar til opvarmning.
Dvs: Sorte eller mørke gymnastikbukser, shorts, tights el. lign. den bordeau  eller den lyseblå t-shirt. Langt hår skal være sat op. Ingen strømper, ingen tyggegummi  og ingen smykker.
8. klasses elever skal huske en billet, som de får udleveret i næste uge.

10.30: Opvisning
Vi er første hold på gulvet og starter dagen med et brag!

10.50: Efter opvisningen mødes vi alle i hal 2 til en lille forfriskning

Vi glæder os SÅ meget.

I næste uge drager 8. klasse i brobygning på diverse ungdomsuddannelser, og alle vi andre skal vidst bare lande ovenpå alt gymnastikken, og få lidt ro på den “almindelige undervisning” inden det for alvor går løs med det næste store fælles projekt nemlig forårsfesten. Lærerne har allerede fået drejebogen med alt fra skuespil til musik m.m., og vi kan fortælle så meget, at vi skal ind i H.C. Andersens helt fantastiske og eventyrlige univers.

Kære forældre til børn i 4., 5. og 6. klasse

Vi vil gerne, at vi kan hjælpe hinanden med at fortsætte klub-tilbuddet til vores børn.

Vi indkalder derfor til fyraftensmøde umiddelbart inden generalforsamling, dvs tirsdag d. 10.04 kl 19.00 og håber at se alle forældre, hvis børn er interesserede i at gå i klub.

Vi vil på mødet informere om, hvad det vil sige at være frivillig i klubben – og håber selvfølgelig på, at mange har lyst til at være frivillige, så vi kan have et godt tilbud til vores børn J Skulle man være forhindret, men have lyst til at hjælpe, skriv da mail til Pia (thastrup@privat.dk) eller Birgitte (birgitteaarup@hotmail.com).

I første omgang planlægger vi klub frem til sommerferien, hver 2. torsdag (i lige uger) kl 18.30-20.30. Første gang bliver d. 22.03, vi er frivillige i klubben de to første gange.

MVH Pia (mor til Camille i 5. klasse) og Birgitte (mor til Signe i 4. klasse).

Nyt fra VUIF

Kære Alle

Gymnastikken er snart slut, og det betyder FODBOLDEN i VUIF snart begynder igen…..Mandag d. 19. marts kl. 17 starter vi op….med efterfølgende.. traditionen tro….en sodavand/pølser/brød.

Vi glæder os til at se jer. Vel mødt

Fodboldudvalget

Rigtig god weekend – vi ses søndag