Så det blev sådan for alvor december måned, og traditionerne rundt omkring på friskolen er for alvor sat i gang.

Adventskransen bliver tændt hver dag, og da ikke mindst pustet ud af en af de små. Pakkekalenderne hænger rundt omkring i klasserne, og selv på lærerværelset bliver der julet. Bestyrelsen holdt møde i tirsdags, og vi kunne tydeligt mærke, at noget var i gang. Torsdag morgen stod der så en pakke til hver ansat med 24 stykker slik på snor til ophængning. Det er vi rigtig glade for – tak for det.

December måned er nu hyggelig og et godt lyspunkt i en ellers mørks tid.

Vi viser i dag billederne af hvor langt vi er kommet med vores renovering. Vi håber at kunne indvie sidst i januar. Inden længe vil vi indkalde “malerforældre” til stor maleuge omkring uge 3. Vi håber, mange har muligheden for at hjælpe os med den del. Alt vil være spartlet og klar, der skal blot males. Mere om det senere.

I næste uge glæder vi os helt vildt til at se hvad 7.8. klasse kommer op med. I øjeblikket kæmper de for at få deres selvskrevet dramastykke op at stå. Onsdag er der fremvisning for hele skolen, og om aftenen er det 7.8. klasses forældres tur.

Orientering fra bestyrelsen

I forbindelse med finansloven 2017, som netop er forhandlet på plads, fik vi jo et løft på koblingsprocenten svarende til 1092 kr mere pr. årselev.

Desværre fik sfo-taksten et nyk ned ad, og det var helt forventeligt. Efter skolereformens indtog  blev skoledagene gjort længere, og dermed kunne man spare penge på sfo- tilskuddene rundt omkring i kommunerne. Nu vil staten også spare, og det betyder følgende for os.

I 2016 har tilskuddet pr. barn fra staten ligget på 928 kr. pr. måned.

I 2017 vil tilskuddet kun udgøre 782 kr. pr. barn for de første 59 børn.

Fra 60 børn og opefter vil tilskuddet kun udgøre 584 kr. pr. barn pr. måned.

Bestyrelsen har derfor besluttet at forhøje forældrebetalingen for en eftermiddagsplads og heldagsplads med 150 kr.

Beslutningen er udelukkende taget for at lukke det hul, som det reducerede statstilskud vil give.

Prisen for en eftermiddagsplads fra januar 2017 vil ligge på 837 kr. pr. måned.

Prisen for en heldagsplads vil stige til 1195 kr. pr. måned.

Prisen for RKSK´s sfo ligger på 1204 kr. for en fuldtidsplads og 385 kr. for en morgenplads. Her findes der ingen eftermiddagsplads.

Vi er altså stadig et noget billigere tilbud.

Nye vinduer og døre. Der vil komme ny facadebeklædning på.

Dejligt lysindfald i det kommende billedværksted.

Billedværkstedet set fra den anden side.

Det gamle klubhus, hvor der bl.a. skal være køkken.

View ned gennem den nye sfo set fra klubhuset.

Vores nye indgangsparti set fra aulaen.

Døren ind til billedværkstedet set fra aulaen.

Det bli´r så godt og det begynder virkelig at tage form. Hold nu op vi glæder os.